23948sdkhjf

Aalborg Industries når milepæl med nyt produkt

Aalborg Industries har med succes gennemført landbaserede test med det formål at opnå den Internationale Maritime Organisations typegodkendelse af virksomhedens ballastvandbehandlingssystem.
De landbaserede test blev gennemført på the Royal Netherlands Institute for Sea Research (NIOZ) på den hollandske ø Texel, og med gennemførelsen af tilfredsstillende landbaserede test påbegyndte Aalborg Industries i maj 2010 test til søs på fragtskibet ”MS Timbus”, der sejler i nordeuropæiske vande.

Resultaterne af disse test har indtil videre vist sig at være særdeles gode, og Aalborg Industries har desuden formået at gennemføre øko-toksilogiske og vandkemiske test udover, hvad der kræves af standarder for at opnå det højeste sikkerhedsniveau, når det drejer sig om desinfektionseffektivitet.

Klar til salg i 2011
Typegodkendelsen er ansøgt hos de tyske myndigheder, mere specifikt hos the Federal Office for Maritime Shipping and Hydrography.

- Dette er en meget vigtig milepæl i udviklingen af vores ballastvandbehandlingssystem, oveni basisgodkendelsen fra IMO i 2009. Jeg vil gerne takke udviklingsteamet i Aalborg Industries Water Treatment Pte. Ltd. for et veludført job så langt, og vi ser frem til at sende et miljøvenligt ballastvandbehandlingssystem på markedet, siger administrerende direktør Jan Vestergaard Olsen, Aalborg Industries.

IMO konventionen påregnes at træde i kraft i begyndelsen af 2012, og Aalborg Industries forventer at være klar til at sætte AquaTriComb ballastvandbehandlingssystemet i kommerciel drift allerede i begyndelsen af 2011 for at sikre, at redere kan opfylde den kommende lovgivning med en ballastvandløsning af højeste standard og tillige miljøvenlig.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078