23948sdkhjf

PLM Group udvider samarbejdet med Dassault Systèmes

Som Value Solutions-partner kan PLM Group nu levere en række nye løsninger til kunder i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Island, Estland, Letland og Litauen.

Fra i dag er den komplette pakke af digitale løsninger fra Dassault Systèmes til rådighed for PLM Groups kunder. Det skriver PLM Group i en pressemeddelelse.

PLM Group blev etableret i 2009, da fem nordiske forhandlere af Solidworks fusionerede. Siden 2014 har virksomheden desuden været leverandør af løsninger til additive manufacturing i form af en bred portfolio af 3D-printere.

I de senere år har PLM Group fra en række større kunder oplevet efterspørgsel på en mere omfattende løsning til sammenføring af produkt- og procesdata og bedre samarbejde mellem alle involverede parter i projekter. PLM Group har derfor løbende kigget på muligheder, som kunne løse disse kunders behov. Løsningen skulle også kunne tilpasses de nyeste teknologiske muligheder, for eksempel additive manufacturing. Det var desuden vigtigt, at løsningen var skalérbar, så også små og mellemstore virksomheder kunne få gavn af muligheden.

- 3DExperience-platformen imødekommer behovet hos de kunder, som efterspørger en fleksibel og skalérbar løsning med lav risiko og stor effekt på effektiviteten. Derudover passer 3DExperience-platformen perfekt med vores ambitioner om at understøtte kunderne med løsninger, som hjælper dem med at løse deres udfordringer. På den måde kan vi guide kunderne gennem den digitale transformation ét skridt ad gangen, fortæller Jan Lundstöm, CEO i PLM Group.

Stephen Chadwich, managing director for Dassault Systèmes i Nordeuropa, tilføjer:

- I PLM Group har vi fundet en meget værdsat og pålidelig partner, som vi har knyttet tætte bånd til over flere år. At vi nu udvider partnerskabet yderligere er en milepæl for begge parter, og jeg er overbevist om, at PLM Groups kunder indenfor en lang række forskellige brancher vil få stor gavn af 3DExperience-platformens fordele. Det bliver interessant at se, hvordan specialiserede virksomheder kommer til at udnytte de forskellige synergier i platformen.

/he

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11