23948sdkhjf

PLM Group ekspanderer med opkøb

PLM Group som er den største Dassault Systèmes Solidworks-partner i Norden og Baltikum, opkøber den Norske 3Dexperience-forhandler PLM Technology AS.

PLM Technology har en stor kundebase i adskillige industrier indenfor 3D-produktdesign og avanceret simulering i Norge. Oftest anvendes simulering til at få produktet hurtigere på markedet, samt forbedre produktets ydeevne og kvalitet.

- PLM Technology AS’ kunder og viden vil komplementere vores ambitioner om at blive den førende partner for avanceret simulering i Norden, forklarer Jan Lundström, CEO hos PLM Group, i en pressemeddelelse.

- Vigtigheden af virtuelle tests i produktudvikling vil fortsat tiltage og vi vil være i stand til at tilbyde både stand-alone-løsninger, samt løsninger som integreres med vores 3Dexperience-platform gennem Simulia og Abaqus fra Dassault Systèmes. Vi stræber efter at tilbyde vores kunder avanceret simuleringsekspertise. En anden fordel ved dette opkøb er at vores CAD-løsning fra Solidworks nu også inkluderer Catia, fortsætter han.

Efter at have opbygget, drevet og udviklet PLM Technology i 17 år, er Kjell-Ove Fredhjem sikker i hans beslutning.

- Jeg tiltror virksomheden til en kvalificeret, pålidelig og stabil ejer. Mange af vores kunder har allerede et godt forhold til PLM Group, da de i forvejen bruger Solidworks, siger han.

Kjell-Ove Fredhjem vil fortsat arbejde med de nye ejere indtil slutningen af 2022 for at sikre en gnidningsfri overgangsproces og for at støtte PLM Groups udvikling af en avanceret simuleringsforretning.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078