23948sdkhjf

HI 2009: Risiko for fejlmontage stort set elimineret med GuideOnLine

På HI 09 i MCH Messecenter Herning præsenterer B.V. Electronic A/S i Skive et specielt software program ved navn GuideOnLine, som virksomheden har udviklet.
Programmet udfører integration mellem ordresystemer, kundespecificerede programmer og selve produktionspladsen. Ideen i GuideOnLine er, at det visuelt med billeder og tekst på skærmen instruerer de ansatte i, hvordan de fx skal montere, pakke eller producere en ordre. Samtidig kontrollerer systemet, at alt hele tiden udføres korrekt, og dermed er risikoen for fejl næsten elimineret.

GuideOnLine understøtter Lean teorierne og i den forbindelse simplificering af arbejdsprocesserne med en hurtig oplæring af nyt personale samt en minimering af produktionsfejl til følge. Med GuideOnLine opnås højere kvalitet, effektivitet og sporbarhed i arbejdsprocessen.

GuideOnLine konceptet er anvendt i mange forskellige industrier, fx i forbindelse med maskinstyring og automatisk palletering på Danish Crown ferskvareterminal i Herning samt ved test af varmekabler hos Devi.

Efter levering af en lang række GuideOnLine systemer til Sauer-Danfoss ventilfabrik, er faren for fejlmontage i dag reduceret til et minimum.

B.V. Electronic A/S påbegyndte for fire år siden det første GuideOnLine system hos Sauer-Danfoss og har i dag en lang række systemer kørende hos virksomheden i både ind- og udland.

Det nye system instruerer, overvåger og kontrollerer ved hjælp af pc'er, at medarbejderne foretager korrekt montering af de korrekte komponenter. Desuden styrer B.V. Electronic automatiske processer, såsom robotter og andre samleprocesser.

Kilde: B.V. Electronic - http://www.bve.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078