23948sdkhjf

Forsinket ordre giver utilfredsstillende regnskab hos Aalborg Energie Technik

På trods af stor fremgang i omsætningen var ledelsen hos den nordjyske producent af biomasse-anlæg ikke helt tilfreds med seneste regnskabsår.
Omsætningen steg ellers med mere end 20 mio. kr. til 118,7 mio. kr., og årets resultat blev tredoblet til 3,9 mio. kr. Alligevel betegner ledelsen hos Aalborg Energie Technic resultatet som ”ikke helt tilfredsstillende”.

Det skyldes først og fremmest udskydelse af en stor italiensk ordre, der har præget regnskabet. Her har man indgået en betydelig kontrakt om levering af et biomasse-kraftvarmeværk. Imidlertid har finanskrisen resulteret i, at italienernes finansiering af projektet endnu ikke er helt på plads, men ledelsen hos Aalborg Energie Technic forventer, at dette dog er løst i løbet af to-tre måneder.

Derudover regner Aalborg Energie Technic ikke med at blive berørt af finanskrisen. Sidste år vedtog man en ambitiøs vækstplan, og på trods af det afkølede finansielle klima oplever man stadig en stor stigning i antallet af forespørgsler. I 2008/2009 forventer man derfor vækst i både omsætning og overskud.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094