23948sdkhjf

Metal Supply Sverige fejrer ½ års fødselsdag

Metal Supply´s målsætning er at fungere som knudepunkt mellem nordiske virksomheder inden for metal- og maskinindustrien. Nu fejrer den svenske udgave af Metal Supply ½ års fødselsdag.
Nu har den svenske udgave af Metal Supply været på markedet i 6 måneder - kom og mød os på Elmia.

Metal Supply´s målsætninger er at fungere som knudepunkt mellem nordiske virksomheder inden for metal- og maskinindustrien. Metal Supply har eksisteret på det danske marked siden 2003, og med over 8.000 daglige læsere og næsten 1.000 aktive medlemsvirksomheder er Metal Supply et velkendt fænomen i den danske branche.

Den 1. april lancerede vi den svenske udgave www.metal-supply.se . Med både industriportal og et dagligt nyhedsbrev holder Metal Supply branchen opdateret om nyheder indenfor metal- og maskinindustrien. Samtidigt får virksomhederne mulighed for at profilere sig overfor kunder og leverandører - i både Danmark og Sverige.

Ny svensk salgskonsulent
Metal Supply fejrer ½- års fødselsdag med ansættelse av en ny medarbejder. Fra den 1. oktober bliver den svenske stab forøget med endnu et medlem. Pär Eknäs , billedet, er ansat som salgskonsulent, og han vil servicere de svenske kunder, først og fremmest i Sydsverige til at begynde med. Endnu en salgskonsulent forventes ansat i løbet af de nærmeste måneder.

Mød Metal Supply på Elmia Subcontractor 2008
Metal Supply vil selvfølgelig deltage på Elmia-messen for at hilse på nye og eksisterende kunder. Vi skriver nyhedsbrevet direkte fra vores stand - så kig forbi med din nyhed og få den indrykket i nyhedsbrevet med det samme. Det gælder både svenske og danske kunder.
Vi ses på stand D04:20 !

Metal Supply
Adm. direktør: Morten Petersen, mp@industri-supply.dk
Den svenske redaktion: Christin Nilsson & Catrin Byström, cn@industri-supply.dk
Salg: Pär Eknäs, pe@industri-supply.dk
Tlf: +45 7228 6970
www.metal-supply.se
www.metal-supply.dk
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078