23948sdkhjf

Prodan fortsætter opturen

Høj priskonkurrence giver store udfordringer, men Prodan vokser fortsat.
En øget aktivitet i næsten alle segmenter viser sig på bundlinjen hos underleverandøren Prodan. Resultat før skat landede på 7,4 mio. kr., og det er en forbedring på knap 60 procent. Det er andet år i træk, at virksomheden højner sin indtjening.

Den randrusianske virksomhed vokser også støt på medarbejdersiden og beskæftiger i øjeblikket 160 ansatte - heraf ti vikarer. Det er 37 medarbejdere mere end for et år siden.

- Vi har haft en aktivitetsforøgelse stort set inden for alle vores segmenter. 2016 er startet bedre end sidste år. Hvis der ikke sker noget voldsomt, forventer jeg stigninger på alle parametre i forhold til 2015, siger Per Hastrup, administrerende direktør, Prodan.

Offshore-nedtur højner konkurrencen
Det eneste segment, der er gået tilbage er offshoreindustrien. Selvom branchen ikke fylder særlig meget i ordrebogen, kan underleverandøren mærke det på konkurrencesituationen.

- De underleverandører, der har arbejdet meget inden for offshore, har kastet sig over andre områder. Før var konkurrencen hård, men nu er den blevet endnu hårdere, fordi de skal ud for at fylde deres ordrebøger. Det betyder, at vores priser hele tiden er under et voldsomt pres, siger Per Hastrup.

For at styrke sin position investerer Prodan derfor i konkurrenceevnen.

Maskiner for ti millioner og flere på vej
For at tjene mere i et prisfølsomt marked investerer Prodan i procesoptimeringer og effektiviseringer.

- Vi har investeret for 10 mio. kr. i år, og der er flere på vej. Det er automatiseringsprocessen som robotter, og investeringerne er til det stereotype arbejde, fortæller direktøren.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14