23948sdkhjf

Produktnyhed: Opdateret CoroKey-guide med unikt system, der gør det let at vælge det bedste værktøj

Sandvik Coromant introducerer en opdateret udgave af CoroKey-guiden, der kan hjælpe kunderne med hurtigt at vælge det rigtige værktøj og de korrekte skæredata til deres applikation.
Vejledningen indeholder et udvalg af det bedste værktøj til applikationer inden for de vigtigste arbejdsområder – drejning, fræsning og boring. Den indeholder også nogle praktiske tips samt informationer om modulære værktøjer og skærkvaliteter.

I et praktisk A5-hæfte tilbyder CoroKey en nyttig guide over de værktøjer, der bør være ”førstevalg” og værktøjer til de mest almindelige opgaver. Håndbogen begynder med en overskuelig indholdsfortegnelse med farvekoder og slutter med et register over alle de omfattede varenumre. Hovedafsnittene handler om drejning, fræsning og boring. Hvert afsnit starter med en forklaring på, hvordan man bruger hæftet, hvordan man vælger skær, kvalitet og værktøj, og der gives generelle vejledninger om indholdet. Andre afsnit vejleder om modulære værktøjssystemer, kommer med praktiske tips om bl.a. sikkerhed, vedligeholdelse af værktøjet, slid og fejlfinding samt en forklaring af Sandvik Coromants basiskvaliteter.

Guiden kan downloades fra Sandvik Coromants websted på alle europæiske sprog. Gå ind på www.coromant.sandvik.com , og vælg Onlinekataloger – eller bestil gennem de lokale salgskontorer med kode C-2903:11

Det komplette Sandvik Coromant-produktsortiment til drejning og roterende værktøjer og reservedele samt muligheder og informationer om montering af værktøjerne eller specialfremstillede værktøjer til nicheområder finder man i hovedkataloget, der også kan downloades fra internettet som beskrevet ovenfor – eller bestilles gennem de lokale salgskontorer med kode C-2900:6.

Kilde: Sandvik Coromant - http://www.coromant.sandvik.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078