23948sdkhjf

TaeguTec udstiller i denne uge på EMO messen i Hal 3 - F24

TaeguTec er en global udbyder af skærende værktøjer, pulver og sliddele i hårdmetal og keramik, der fremstiller og leverer hårdmetalværktøjer til et netværk af salgsdatterselskaber og distributører i mere end 20 større industrilande.
Ny teknologi, produktudvikling & kundetilpassede seminarer
TaeguTec kontorer er udstyret med den nyeste teknologi og har lokale teams bestående af veluddannede folk, der kan rådgive om de nyeste trends for optimering af de spåntagende applikationer for drejning, fræsning, stikning og boring.

TaeguTec har marketingscenter og fabrikker i Sydkorea og indviede i foråret et top moderne centrallager i Belgien, hvorfra der leveres mere end 14.000 artikler indenfor 24 timer til alle kunder i Europa.

TaeguTec søger hele tiden, at holde kunder og handelspartneres ajour med den nyeste udvikling indenfor spåntagende hårdmetalværktøjer og afholder i tråd med dette lokale seminarer tilpasset slutkundens behov. TaeguTec uddanner løbende alle sine KEY-forhandlere i TaeguTec's totale program.

TaeguTec's hovedsæde er i Sydkorea, og her har koncernen alle sine centrale marketingsfaciliter, produktion samt R&D center. Koncernen tæller godt 2.000 medarbejdere og har alene 200 ansatte til udvikling af nye produkter .

TaeguTec Scandinavia A/S - Your Top Partner In Cost Reduction
TaeguTec Scandinavia blev stiftet i 1999 og har lokation på Østerbro i København. Her har er hovedkontoret for salg og markedsføring i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Det primære salg i Danmark går til slutkunder, og virksomheden har et specielt og nært samarbejde med vindmølleindustrien og andre større maskinfabrikker.

I de øvrige nordiske lande har TaeguTec fortrinsvis salg via et godt forhandlernet, men er på vej til at etablere sig med egne sælgere i først og fremmest Danmark og Sverige.

Om nogen ved TaeguTec hvor afgørende det er at have de nyeste udviklede værktøjer og kvaliteter for at matche hastighederne på de moderne spåntagende CNC maskiner. I samarbejde med kunderne udvikler virksomheden hele tiden værktøjer til at køre endnu hurtigere på maskinerne – sådan at de faktiske og meget væsentlige maskinomkostninger per time, bliver reduceret, det er derfor sloganet ”Your TOP Partner In Cost Reduction” holder os til ilden men smarte ord er en ting en anden væsentlig ting er praksis.

Lidt historie
TaeguTec er verdens ældste hårdmetal-firma stiftet i 1916 med navnet Korea Tungsten, og indtil slutningen af 1990'erne var selskabet meget lokalt med salg primært til den Sydkoreanske industri sektor. I 1999 overtog IMC gruppen Korea Tungsten og gav firmaet navn efter byen Taegu, hvor selskabet i dag har til huse. TaeguTec indgår i IMC gruppen ejet af selskabet Berkshire Hathawa, USA.

Hør mere om TaeguTec og deres optimeringsløsninger ved at kontakte direktør Tom Holmgreen på telefon 7022 0103 eller på mail th@taegutec.dk

Husk at TaeguTec udstiller på EMO hal 3 F24 fra den 17. til den 23. september. 2007.

For yderligere information besøg Taegu Tec's hjemmeside



Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125