23948sdkhjf

"Et stort fremskridt inden for energieffektivitet og ydelse af AODD-pumper"

Pumpegruppen introducerer den nye Wilden Pro-Flo Shift-pumpe.
Ved hjælp af et nyt mekanisk system, Pro-Flo Shift, har pumpeproducenten Wilden udviklet en membranpumpe til tryklufts-regulering uden elektriske anordninger.

Med det nye pumpesystem forbedres pumpens virkningsgrad dramatisk med en effektivitet, der er på højde med pumper med elektriske anordninger, uden alle ulemperne, lyder det fra Pumpegruppen, som er eneimportør af Wilden-pumper i Danmark. Pumpens design reducerer trykluftforbruget med op til 60 procent, fortæller produktchef Johnny Petersen:

"Pro-Flo Shift repræsenterer et stort fremskridt inden for energieffektivitet og ydelse af AODD-pumper. Det simple design kræver ikke yderligere fastboltet udstyr eller elektriske anordninger. Derfor tilbyder den brugerne en højeffektiv og driftssikker pumpe med store besparelser på trykluftforbruget", siger han.

Wilden Pro-Flo Shift-pumpen kan bl.a. anvendes inden for områder som kemisk bearbejdning, overfladebehandling, olie og gas, vand- og spildevandssystemer, procesindustri samt fødevare- og farmaceutisk industri.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109