23948sdkhjf

Nyt om navne: KN Machines henter ny produktchef

Mandag er Ronni Kristensen startet som produktchef for pladebearbejdning hos KN Machines.
Ronni Kristensen har tidligere være indehaver af pladevirksomheden Lema, hvor hans erfaring med produktion, planlægning, teknisk rådgivning og salg startede for mere end 18 år siden. Efter salget af Lema har han de seneste 2½ år været salgschef for Stantræk.

Hos KN Machines bliver Ronni Kristensen ansvarlig for salg af maskiner og løsninger indenfor pladebearbejdning - i særdeleshed med fokus på fiberlaser, CO2-laser og kantpresser fra Ermaksan, afgratning fra tyske Loewer samt robot og automatisering.

- Vi tager vores fælles rolle meget alvorligt omkring den globale konkurrence. Hvis vi ikke er medvirkende til at styrke dansk produktion sætter vi os selv tilbage. Derfor er det vigtig for os at have Ronni, der forstår alle aspekter i en produktion, i teamet. Ronni er den ekspert, som kunderne ikke selv råder over. Han vil kunne indgå i et analyseforløb sammen med vores projektledere for at synliggøre, hvilke investeringer der giver kunden den bedst mulige tilbagebetalingstid, siger administrerende direktør Karsten Møller Nielsen fra KN Machines.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125