23948sdkhjf

Danlaser øger fokus på rustfri

Alt arbejde med rustfri stål er nu blevet samlet i en særskilt fabrikshal hos Skals-virksomheden.
Traditionelt har Danlaser arbejdet i både sort og rustfri stål i samme hal. I februar anskaffede virksomheden sig en ny fiberlaser, og det blev startskuddet til en større omrokering af arbejdsgangene.

- Vi har nogle kunder, som ikke vil have sort stål blandet med rustfri. Fiberlaseren er specielt velegnet til rustfri og aluminium, så den har vi valgt at placere i en fabrikshal for sig - adskilt fra resten af produktionen. Efterfølgende har vi også sat nogle svejsere, valser, kantpressere ind i den hal, så vi nu kan lave præcis det samme, som vi kan i vores oprindelige hal, siger direktør Per Nielsen.

Bejler til fødevareindustrien
Selve arbejdet med at renovere hal nummer to og flytte maskinerne forventer Per Nielsen vil være afsluttet inden for ca. en måned, og herefter er han klar til at sætte ekstra fokus på de rustfri kunder.

- Vores mål er selvfølgelig at udbygge den rustfri afdeling, som i dag udgør ca. 25 procent af vores produktion, siger Per Nielsen, og fortsætter:

- Ved at lave en opdeling kan vi gå efter de kunder, der ikke vil have produktionen blandet med sort stål. Her tænker jeg først og fremmest på fødevarebranchen.

Bedre end budgetteret
Danlaser-direktøren kan generelt melde om god efterspørgsel for tiden, og det er selvfølgelig også en del af forklaringen på, at han har valgt at investere i en fiberlaser og satse med en decideret rustfri afdeling.

- Vores kapacitet på laserskæring er blevet øget med 30-40 procent i forhold til den gamle maskine, som vi har sat ud. Det betyder selvfølgelig, at der er noget merkapacitet, som vi skal ud og have solgt, forklarer Per Nielsen.

- Men jeg synes det går fornuftigt sagt på godt jysk. Vi har budgetteret med en omsætningsfremgang på 10 procent i 2014, og den har vi nået. Og sidste år havde vi også en stigning på 10 procent, og det synes jeg er godt i et presset marked, slutter han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094