23948sdkhjf

Forsvarsproducenter opskalerer produktion og ansætter i brandvarmt marked

Der er gang i produktionen af forsvarsmateriel til hele Europa, og de danske producenter er gået på jagt efter flere ansatte, skriver Børsen

Hos Sima Innovation i Aarslev på Fyn sælger man våbentårne til pansrede køretøjer, hurtigere end virksomhedens 25 ansatte kan producere dem. Derfor skal de være over 50 ansatte vil årsskiftet og over 100 ansatte indenfor de næste par år, fortæller direktør Niels Thorup til Børsen.

- Dels høster vi nu frugterne af en fokuseret indsats på at udbrede vores produkter og service, men vi har stærk medvind fra de geopolitiske spændinger og nationers planer om militær oprustning, der sender interesse vores vej, siger Niels Thorup.

Også hos UXV Technologies i Ishøj ved København, der udvikler teknologi til fjernstyring af ubemandede fartøjer, skal man både ansætte nye folk og udvide produktionen.

I dag beskæftiger teknologivirksomheden 85 mand i produktionen, det tal skal være over 100 inden årets udgang. UXV Technologies er desuden begyndt at rive vægge ned, så der bliver plads potentielt yderligere 100 medarbejdere, fortæller direktør og stifter Steven Friberg til Børsen.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11