23948sdkhjf

Virksomhed henter ordrer for over 1 milliard: Vil ansætte større antal nye medarbejdere

Rekordstore ordrer i årets første måneder betyder, at Körber Supply Chain i Arden nu gør klar til at ansætte et større antal medarbejdere

Hos Körber Supply Chain, der leverer automationsløsninger til lagerstyring og -drift, har ordreindgangen i årets første måneder slået alle rekorder. Allerede nu er der milliardstor ordreindgang til flere lokationer i USA, Frankrig og Danmark, og det skaber nye arbejdspladser i det nordjyske.

Virksomheden har allerede ansat 20 i år, og forventer at ansætte 20 mere.

- Så store ordrer betyder travlhed, ikke kun i vores projekteksekvering, men også i alle vores administrative funktioner. Vi havde planlagt, at vi skulle ansætte flere medarbejdere i 2024, men nu gør vi os klar til at vokse lidt hurtigere end først antaget, siger Hans-Henrik Jensen, administrerende direktør i Körber Supply Chain, i en pressemeddelelse.

Robotterne klarer lageret

Den nordjyske virksomhed leverer automationsløsninger og udstyr til nogle af de største lagre i verden hos kunder som Coca-Cola og Procter & Gamble. Blandt andet robotter, der automatisk kan tage varer af paller og fordele dem i kasser eller pakke pallerne, så supermarkeder og butikker kan få præcis de varer fra det centrale lager, der er brug for.

Derfor har virksomheden særligt brug for specialister med erfaring inden for automationsudstyr, software og systemintegration. Og selvom de fleste medarbejdere i dag har deres daglige arbejdsplads i nordjyske Arden eller Svenstrup, har Körber også solid erfaring med at rekruttere internationalt.

- Heldigvis ligger vi centralt i køreafstand fra større byer som Aalborg, Viborg, Randers og Århus og i gåafstand fra en togstation, så allerede i dag har vi medarbejdere fra hele det nordøstjyske opland. Vi forventer at tiltrække de fleste lokalt, men vores arbejdsvilkår er fleksible nok til, at vi også kan tiltrække specialister fra blandt andet Indien, Portugal, England og Tyskland, siger Hans-Henrik Jensen.

Gode rammer for udvikling

I dag har Körber Supply Chain cirka 200 medarbejdere i Arden og Svenstrup, hvor der er administrationsbygninger, produktionsfaciliteter samt et showroom til test og fremvisning af udstyr. Virksomheden hed tidligere Riantics og blev i 2016 købt af tyske Körber Group med 13.000 ansatte. Det opkøb satte fart på udviklingen, og den danske forretning blev til det skandinaviske ben af forretningsområdet Supply Chain, der samlet har cirka 4.450 ansatte.

- Lokationen i Arden er omdrejningspunktet for vores patenterede robot til håndtering af pallelag, nemlig vores Layer Picker, der er markedsledende på globalt plan. Så vi sætter vores præg på det internationale marked, samtidig med at vores tilknytning til det øvrige Körber betyder, at der er gode udviklingsmuligheder både her i Arden og i den globale koncern, siger Hans-Henrik Jensen.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096