23948sdkhjf

Nyt om navne: Nyt topchef i AP&T

Den svenske pladeformningsekspert får ny administrerende direktør. Efter 20 år overlader Tord Andersson roret til Magnus Baarman.
– Vi har haft en fantastisk udvikling, siden AP&T startede i 1989. Nu tager vi endnu et stort skridt. Vi har en aggressiv markedsplan for de kommende tre år. Vi stræber efter at øge vores årlige omsætning med 50 procent til 1,5 mia. svenske kr. Med stor støtte fra vores hovedaktionær, Fairford, har vi i 2013 taget beslutning om vores største investering nogensinde i en ny fabrik i Ulricehamn. Den er under opførelse og står klar i løbet af året. Det virker som en gunstig situation for min efterfølger, siger Tord Andersson.

I Anderssons tid som administrerende direktør er AP&T gået fra at være en lokal, svensk producent af automation, presser og værktøj til en aktør på verdensmarkedet. En stor årsag til det er virksomhedens målrettede satsning på pressehærdning til bilindustrien.

– I 2000 lå vi på en 15.-20. plads i verden. I dag står vi helt sikkert på præmieskamlen i alle vores nicher og fortsætter med at vinde terræn, siger Tord Andersson.

Skal fortsat styrke virksomheden
Magnus Baarman er udnævnt til ny administrerende direktør for AP&T med virkning fra 15. august. Baarman kommer senest fra en stilling som administrerende direktør i Frauenthal Automotive GmbH i Wien. Han har arbejdet i Frauenthal-koncernen siden 2003, de seneste fire år som administrerende direktør for datterselskabet Frauenthal Automotive. Baarman, som er født i Helsingfors, Finland, har tidligere haft lederstillinger i Imatra Steel Group og indledte sin erhvervskarriere i den nordiske stålkoncern Ovako Steel.

– Jeg ser frem til et meget spændende arbejde. AP&T har gennemgået en kraftig udvikling de seneste år med hurtig vækst og stærk markedsposition. Jeg betragter det i høj grad som min opgave at fortsætte med at styrke og drive virksomheden med de nuværende produkter og serviceydelser og i tæt samarbejde med vores kunder at udvikle nye teknologier, som kan cementere AP&T's rolle som førende i branchen, siger Magnus Baarman.

I Baarmans første tid som administrerende direktør for AP&T vil Tord Andersson blive i virksomheden for at gøre overgangen så nem som muligt.

– Det handler om at overføre viden. Jeg vil også arbejde med fremtidsspørgsmål i en senior position, men jeg vil understrege kraftigt, at det er Magnus, der er chef nu, og det er ham, der bestemmer, siger Tord Andersson, der også vil være medlem af AP&T's bestyrelse.
Læs mere om: AP&T
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078