23948sdkhjf

Ny topchef tager over hos producent af landbrugsredskaber

I efteråret 2022 overtog det italienske investeringsselskab Persefone, og siden hen er den danske producent af tromler til landbruget blevet en del af Demetraagri Group, som desuden omfatter rumænske Demetra.

Carsten Jensen er nu stoppet som administrerende direktør hos Dalbo. Det oplyser den sydjyske virksomhed i en pressemeddelelse.

I stedet overtager CFO Anders Alby Ravn det daglige ansvar for den danske fabrik i Randbøldal mellem Vejle og Billund, mens et ny ledelsesteam tager over på gruppe-niveau.

Ny CEO for Demetraagri bliver Alessio Riulini, mens Matteo Liberati bliver CFO og Torben Norlyk Pedersen CCO.

Udpegelsen af en ny ledelse skal ses som endnu et skridt i konsolideringen af Europas produktion af landbrugsmaskiner.

- Med opkøbet af Dalbo har vi startet en reorganisering af gruppen. I et forsøg på at øge vores overordnede konkurrenceevne på markedet er denne ændring en del af processen, der skal gøre Demetraagri til en betydelig spiller i redskabsindustrien – på verdensplan. Vi søger at videreudvikle Dalbos produktportefølje og udforske nye markeder fra en stærk base i Danmark. Vi takker Carsten Jensen for det fremragende arbejde, han har udført for Dalbo. Jeg er overbevist om, at vi med den nye ledelse kan opnå fremragende resultater for Dalbo og gruppen, siger Alessio Riulini.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.069