23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Metal Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.
Del siden
Annonce

Hygiejnisk og bæredygtig fødevareproduktion – med data i centrum

I fødevareindustrien er der et stigende behov for effektive og bæredygtige løsninger, der kan sikre høj produktkvalitet, forlænget holdbarhed og optimal hygiejne, uden at gå på kompromis med produktionstid og ressourceforbrug.

Udløber
19. november 2025

Dette event samler industri og universiteter til en dag med fokus på:

Datadrevne beslutninger og mikrobiologisk indsigt til procesoptimering
Fødevareproduktion med fokus på hygiejne og kvalitet
Nye metoder til analyse af biofilm og biofilm-dannende mikroorganismer
Rengøringsstrategier der minimerer biofilm og understøtter bæredygtighed
Nye teknologier som optiske, non-invasive metoder til realtidsmonitorering
Vi stiller skarpt på de metoder, der kan gøre en reel forskel i hverdagen – fra CIP-optimering til realtidsanalyse af kritiske mikrobiologiske og biokemiske parametre.

Vi ser også på nye teknologier som optiske non-invasive metoder, der muliggør kontinuerlig og realtidsbaseret overvågning af kritiske parametre med minimal påvirkning af produktionen.

Dato: 19. november 2025
Tid: 09:00-16:00
Sted: FORCE Technology i Vejen / online deltagelse er muligt

Læs mere og tilmeld dig her

FORCE Technology
Park Allé 345
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK55117314

Kontaktperson

TBC
Troels Balmer Christensen
trch@forcetechnology.com
BREAKING
{{ article.headline }}
0.079