23948sdkhjf

Fuld ordrebog: Maskinproducent udvider produktionen

Så snart tilladelsen faldt på plads, gik udgravningen til en ny fabriksbygning i gang hos Fasterholt Maskinfabrik

Det er afgørende for Fasterholt Maskinfabrik, der producerer vandingsmaskiner til landbruget, at få udvidet fabrikken, for ordrebøgerne er fyldt helt op for 2024. Det kan umiddelbart lyde som lidt af et luksusproblem, når maskinfabrikken må melde alt udsolgt til den kommende sæson. Men når målet er at yde rettidig service, går det ud over stoltheden, når man ikke kan efterleve efterspørgslen.

- Selvfølgelig tager vi det som ros og et kvalitetsstempel, at vores maskiner er solgt længe inden, de overhovedet kan produceres, men det huer os ikke. For vi kender landbruget og landmændene godt nok til at vide, at de har brug for at kunne vande, når sæsonen starter. Derfor er vi også jublende glade for, at vi endelig kan komme i gang med byggeriet, fortæller administrerende direktør Rikke Kjær Aslak i en pressemeddelelse.

Forbedrede faciliteter

I dag er maskinfabrikkens bygninger præget af knopskyderi, idet den første bygning er fra 1958, mens den nyeste er fra 2009. Sammen med den nye bygning giver det godt 20.000 kvadratmeter under tag, og maskinfabrikken har brug for hver eneste af dem.

Den nye bygning og kommende omstruktureringer skal skabe et bedre flow i produktionen, så den tid, det tager at bygge en vandingsmaskine, bliver kortere. Det betyder, at blandt andet lageret og udviklingsafdelingen flytter over i den nye bygning. De haller, der står tilbage, kommer til at indgå i strømliningen af produktionen.

Det er byggefirmaet Kjæhr & Trillingsgaard, som står for det knap 3.500 kvadratmeter store byggeri. Byggeriet forventes at stå færdigt i november i år, hvorefter bygningerne skal indrettes.

Se nøgletal for:
Læs mere om: landbrugsmaskiner
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.718