23948sdkhjf

Året der gik: Gang i ordrebøgerne

Metal Supply er tilbage på året der er gået

Der er stadig godt gang i fabrikkerne rundt omkring i Danmark, selv om der bliver talt afmatning i store dele af samfundet. I 2023 kom ordrerne i en lind strøm rigtig mange steder.

Hos Modern American Recycling Services Europe i Frederikshavn har man etableret en god forretning i at ophugge udtjente strukturer fra olieindustrien. Det indbragte blandt andet en ordre på skrotningen af en FPSO: Ophugningsværft lander ny ordre fra olieindustrien.

I vindmølleindustrien var det hovedsageligt offshore-ordrer, der trak de store overskrifter. Blandt andet for Siemens Gamesa, der landede ordren på danmarkshistoriens største vindmøllepark, Thor, på 1.000 MW: Siemens Gamesa vinder Danmarks største havmøllepark.

Der var også tale om rekord, da den nordjyske automationsvirksomhed Panpac Engineering i maj landede ordren på fuldautomatisk bigbagfyldesystem til en kunde i lithiumindustrien: Panpac lander ny ordre: Største projekt i virksomhedens historie.

Og vi bliver i det nordjyske, hvor JS Propotec også kunne glæde sig over en rekordstor ordre. Hjørring-virksomheden skal nemlig levere et nyt modtageanlæg for råvarer til den tyske fiskemelsproducent Bioceval: Pumpespecialist lander største ordre i virksomhedens historie.

Hos RG Rom Gummi har man specialiseret sig i at levere komponenter til offshore-vindmølleindustri. Der var blandt andet bud efter den vestjyske virksomhed fra USA, hvor man skal levere varmvulkaniserede gummiløsninger til 176 vindmøller i Coastal Virginia Offshore Wind: RG Rom Gummi lander historisk stor ordre.

2023 blev et travlt år. Her er nogle af de andre ordrer, Metal Supply skrev om:

Weldingdroid leverer sin hidtil største svejserobot 

Fynsk containerproducent lander millionordre 

Fayard lander ordre fra rederigigant

Nyt gennembrud for Carsoe: Komplet fabrik til norsk linebåd 

Aalborg-virksomhed får maskinordrer i fire verdensdele 

Vestas lander rekordordre 

Gigantordre til Siemens Gamesa

Brüel Systems lander rekordordre 

Maskinproducent lander ordre til 400 millioner 

Smedevirksomhed lander storordre

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063