23948sdkhjf

Fynsk containerproducent lander millionordre

Elretur, der er en non-profit-organisation og sørger for indsamling og håndtering af det elektronik- og batteriaffald, der afleveres på landets genbrugspladser, har købt over 400 containere.

De mange containere er købt hos den fynske virksomhed Nipa fra Tommerup, der producerer belysningsmaster og containere.

De første containere er leveret, og de sidste leveres inden den 1. marts 2024.

- Vi har undersøgt markedet grundigt, og alt inklusive, når der tages højde for omkostninger til fragt, leveringstid og sidst men ikke mindst kvalitet, er der tale om en konkurrencedygtig pris. For Elretur er der tale om en strategisk investering, der forbedrer vores infrastruktur. Vi får opgraderet vores containere, og fremover er vi ikke i samme omfang afhængig af at leje containere, siger Morten Harboe-Jepsen, direktør i Elretur.

Ordren beløber sig til et pænt tocifret millionbeløb, og for Nipa er der tale om virksomhedens største ordre nogensinde.

- Det er historisk. Indtil nu har vores største ordre været på 100 containere, så der er tale om den største ordre nogensinde for os, og jeg synes, det er fantastisk, at sådan en stor ordre kan lande i Tommerup hos en lille familieejet virksomhed. Jeg er stolt og beæret over, at Elretur tiltror os denne opgave og ikke køber containerne i udlandet, siger Jesper Skytte, der er direktør i Nipa.

Der er tale om 400 styk 36 kubikmeter store containere, som er bygget til at køre på genbrugspladser.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062