23948sdkhjf

Waldner IC overtager konkursramte IC Inventar

IC Inventar er blevet erklæret konkurs i kølvandet på udsættelse af nogle større projekter. Søstervirksomheden Waldner IC overtager majoriteten af konkursboet.
Den jyske leverandør af laboratorieinventar, IC Inventar, måtte i juni 2013 give efter for krisen, da udsættelsen af flere store projekter betød, at likviditeten til at udbetale løn ikke var til stede. Konkursen er et resultat af en konkursbegæring indleveret af en af virksomhedens medarbejdere.

Direktør i IC Inventar, Verner Hansen, siger til Metal Supply:

- Vi har været meget uheldige med nogle projekter; blandt andet brændte en skole, og andre blev udskudt med et år. Medarbejderne, som skulle have været på de opgaver, var alle funktionærer, og kunne ikke afskediges fra dag til dag. Det kostede os mange penge.

Waldner IC overtager og styrker sin position
Ifølge direktøren led IC Inventar ikke af ordremangel, men uheld og problemer med at levere betød, at kunderne søgte andre steder hen, hvorefter banken smækkede kassen i.

Der er dog positivt nyt for IC Inventar, da en løsning er kommet på plads, så virksomhedens søsterselskab Waldner IC køber aktiverne i konkursboet. Waldner IC er stiftet i 2011 på baggrund af et strategisk samarbejde mellem IC Inventar og Europas største producent af laboratorieinventar, Waldner Laboreinrichtungen GmbH.

Med overtagelsen af IC Inventar udvider Waldner IC sit produktprogram i ønsket om at styrke sin markedsposition. I den forbindelse fortæller Verner Hansen, at samarbejdet med Waldner Laboreinrichtungen vil blive udvidet i den kommende periode.

Samarbejdet med den tyske gigant betyder også, at Waldner IC, modsat IC Inventar, får egne produktionsfsaciliteter i ryggen, hvilket Verner Hansen forventer vil styrke selskabets konkurrencesituation markant.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094