23948sdkhjf

Force Technology og Welltec i strategisk partnerskab om test i CCUS-markedet

Force Technology og Welltec er gået sammen i et strategisk partnerskab og vil levere avancerede testydelser til Carbon Capture, Utilization, and Storage (CCUS) og PtX.

Det oplyser parterne i en pressemeddelelse.

- Force Technology har i mange år tilbudt ekspertrådgivning i teknologiske serviceydelser. Vi tilbyder verdensførende materialetest, rådgivning og certificeringsydelser. Vores faciliteter omfatter avanceret højtryks- og højtemperaturtestfunktion kombineret med et brintteknologitestcenter, der blev etableret i 2021 og udvidet i 2023, med avanceret udstyr til CCUS- og PtX-testning. Tilsammen placerer det os i spidsen for energiomstillingen og udviklingen af brintinfrastruktur, udtaler Nicole Ciacotich, direktør for afdelingen Materiale, Test & Analyse hos Force Technology.

- Welltec har opbygget et stærkt ry inden for konstruktion og fremstilling af avancerede teknologier til brøndkomplettering og interventions-applikationer. De avancerede testfaciliteter i Esbjerg, som er udviklet internt, muliggør en lang række ukonventionelle tests, der er skræddersyet til de unikke udfordringer på CCUS-markedet, siger Lia Khasanova, kommerciel direktør for New Energy and Climate Technology hos Welltec.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094