23948sdkhjf

Del af SiccaDania-konkursbo fortsætter med ny ejer

I sidste uge blev SiccaDania erklæret konkurs ved Sø- og Handelsretten, efter man havde forsøgt en rekonstruktion af selskabet.

Den 30. juni har SD Filtration A/S fået ny hovedaktionær. Den tidligere hovedaktionær SiccaDania A/S er blevet købt ud af SDF Invest, der tidligere har været minoritetsaktionær i selskabet.

SD Filtration er en dansk virksomhed, der er specialiseret i membranfiltreringsanlæg til primært mejerier og fødevareindustrien. Anlæggene udvinder proteiner, herunder grønne proteiner.

SD Filtration vil som konsekvens ikke længere være en del af SiccaDania-samarbejdet og fortsætter driften som selvstændig virksomhed, på trods af SiccaDania A/S’ konkurs. Det sker med øjeblikkelig virkning. Virksomheden fortsætter under navnet SD Filtration, men et navneskifte er planlagt inden for en overskuelig fremtid.

- Vi er glade for endeligt at kunne lægge uroen i forbindelse med SiccaDanias konkurs bag os, siger Lars Bo Fredsted, administrerende direktør i SD Filtration A/S, og fortsætter:

- Som en del af SiccaDania-gruppen har vi været gennem en periode, hvor vi har trukket store veksler på vores leverandører og andre forretningsforbindelser. En stor tak til dem for al den sympati og hjælp vi har mødt, og vi ser nu frem til at genopbygge tilliden til SD Filtration som en god og solid forretningspartner.

- Det samme gør sig gældende for vores kunder. Vi kan nu se frem til ikke længere at være påvirket af problemerne i hele gruppen. Det er derfor vores håb, at kunderne vil fortsætte det gode samarbejde, hvor vi viser, at vi i fremtiden stadig kan levere produkter og løsninger til deres fulde tilfredshed, siger Lars Bo Fredsted.

Ny generation filtrering

Virksomheden har store forventninger til fremtiden, ikke mindst på grund af store investeringer i et nyudviklet og patenteret produkt, Leanflux.

- I forbindelse med udskillelse og fraktionering af proteiner har den nye teknologi potentialet til at ændre den gængse opfattelse af filtrering, fordi den tilbyder en højere ydelse og store besparelser i driftsomkostningerne. Det første industrianlæg er blevet bygget og er i færd med at blive sat i drift, siger Lars Bo Fredsted.

Med hensyn til ejerskabet er alle bånd til SiccaDania A/S blevet klippet, men Lars Bo Fredsted er ikke afvisende overfor at bringe nye ejere ind i SD Filtration.

- Lige nu er vi glade, fordi vi har skabt klarhed om ejerskabet, så vi kan koncentrere os om den fortsatte drift og udviklingen af forretningen. Men på lidt længere sigt er vi interesseret i en dialog med en stærk finansiel eller industriel partner, som kan medvirke til at folde vores ambitioner ud i de kommende år, slutter han.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093