23948sdkhjf

Crisplant klar til masse-ansættelser

Århusianske Crisplant har siden 2009 ansat 100 nye medarbejdere, og alene i år skriver yderligere 70 kontrakt med virksomheden.
Virksomheden, der blandt andet har udviklet en unik løsning til bagagehåndtering i lufthavne, havde i 2012 en rekordstor ordreindgang på ca. 2 mia. kr. fra nogle af verdens største lufthavne. Nu er der brug for højtspecialiseret arbejdskraft til at løfte de nye opgaver.

– I 2013 har vi indtil videre ansat 43 nye medarbejdere, og vi forventer, at det tal kommer op på 70 ved årets udgang. Langt de fleste er software-, el-, mekanik- og automationsingeniører samt AutoCAD og it-folk, fortæller HR-direktør i Crisplant Marlene Bay Møller.

Ingen nem opgave
Selvom arbejdsløshedsstatistikken generelt ikke er positiv læsning, er rekrutteringen af de rette medarbejdere faktisk ikke nogen nem opgave for Marlene Bay Møller.

– Det er en udfordring at finde de helt rigtige. Jobmarkedet er en smule nervøst. De bedst kvalificerede har måske allerede et godt job og tænker, at de ved, hvad de har, men de ved ikke, hvad de får. Det er vores opgave at overbevise dem om, at de hos os kan få et endnu bedre job. Desuden er årgangene små nu, siger Marlene Bay Møller, der blandt andet deltager på jobmesser og samarbejder tæt med uddannelsesinstitutioner i forsøget på at finde de rette.

Crisplant gik i 2009 fra at være ejet af en kapitalfond til at blive en del af den tyske familieejede koncern Beumer Group. Det gav et tiltrængt løft til Århus-virksomheden, der siden har nydt godt af den nye ejers investeringsvillighed, langsigtede strategi og store salgsnetværk – foruden en generel fremgang i markedet. Det har siden ejerskiftet givet plads til 100 nye medarbejdere, så der i dag er 528 ansatte. Om ganske kort tid indvier Crisplant nye kontorfaciliteter med plads til 120 medarbejdere.
Kommenter artiklen (2)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093