23948sdkhjf
Del siden
Annonce

RIVAL styrker fortsat projektlederafdelingen

Velkommen til vores nye projektleder, Sigurgeir Kirk Palsson


Sigurgeir er uddannet diplomingeniør fra Ingeniørskolen i Aarhus, har en bred teknisk viden og solid erfaring med projektledelse og problemløsning bl.a. fra rollen som produktionsteknisk chef hos Simpson Strong-Tie. 

”Jeg har kendt RIVAL i mange år og glæder mig til at være en del af teamet,” fortæller Sigurgeir. ”Jeg sætter stor pris på både at kunne komme ud og nørde med kollegerne i produktionen og være et stærkt bindeled ud til kunderne. Jeg oplever allerede, at vores kunder har mange spændende opgaver med teknisk tunge specifikationer og høje dokumentationskrav.”

Høje krav til projektledere
”Vi er superglade for at have fået Sigurgeir med på holdet. Han er kommet med højt humør, god udstråling og solid kompetence fra dag ét,” fortæller salgsdirektør Christian Aarup. ”Vi stiller store krav til vores projektledere, som både skal kunne tænke kommercielt med kunden og være dybt nede i teknikken. Vi tror på, at Sigurgeir er et godt match både til vores krævende kunder og som en del af vores stærke projektlederteam.” 

 

RIVAL A/S
Svejstrupvej 23-25
8660 Skanderborg
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK46293819
P nummer: 1001879267

Kontaktperson

Christian Aarup
Salgschef
+45 87885560 ca@rival.dk

Send til en kollega

0.047