23948sdkhjf
Del siden

RIVAL A/S

Fremtidens maskinfabrik
RIVAL A/S maskinbearbejder kritiske og kostbare emner til noget helt vildt vigtigt – typisk i små og mellemstore serier. Vi har eksisteret i over 50 år, har godt 50 medarbejdere og et omsætningsmål på 100 mio. DKK.

Vi er ISO 9001 certificeret og lever op til de høje krav til bl.a. dokumentation, HSE og ordentlighed, som kræves af fremtidens maskinfabrik. Vi prioriterer en stærk ekstern profil og er anerkendt herfor i branchen.

Konstant udvikling
Vores kunder er professionelle danske og internationale virksomheder, der efterspørger et udviklende samarbejde og prioriterer høj kvalitet, leveringsevne og fleksibilitet. Vi udvikler konstant vores strategiske fokus, og er senest lykkedes med at vinde nye interessante strategiske kontraktkunder og at indføre ubemandede produktionsceller.

Kunderne kommer ofte til os, når de har emner, som ikke er så lige til at producere. I årenes løb har vi bevist, at vi har medarbejdere og maskiner, som kan håndtere dette, også når det drejer sig om emner til eksempelvis forsvars-, olie-/gas- eller vindindustrien.

“Kloge hænder”
Medarbejdernes ”kloge hænder” og dermed store erfaring med at arbejde i mange forskellige materialer, vores store tekniske indsigt og evnen til at tilpasse os kunden rent kommunikationsmæssigt – også på højt teknisk niveau – er oftest afgørende faktorer for vores kunder. Dette sammenholdt med vores solide projektlederkompetencer og omfattende maskinpark gør, at vi kan leve op til kravene, som gør sig gældende for kunderne på fremtidens maskinfabrik.

Fra knytnæve til 5x2x1 meter
Kompetencerne dækker bredt på RIVAL, og virksomheden bearbejder et stort udvalg af emner i mange størrelser. Herunder kompliceret, storformat, CNC-bearbejdning af tonstunge komponenter.

De rigtigt store emner bearbejdes med præcision, i høj kvalitet og til tiden i produktionshallerne hos RIVAL.  Som hovedregel siger vi, at vi kan bearbejde emner i størrelsen fra en knyttet næve op til 5000x2000x1200 mm., 

RIVAL A/S
Svejstrupvej 23-25
8660 Skanderborg
Danmark
CVR nummer: DK46293819
P nummer: 1001879267
55
ISO 9001:2015
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047