23948sdkhjf

Unidrain vil være systemleverandør

Afsløringen af en ny serie brusevægge markerer, at Unidrain bevæger sig mod at være leverandør af komplette systemer af brusenicher.
Unidrain og søstervirksomheden Purus er repræsenteret på VVS’13 med en 112 kvadratmeter stor fællesstand i hal C i Odense Congress Center.

For Unidrain, der er bedst kendt som producent af afløbssystemer, benytter man VVS-messen til løfte sløret for en nyhed, der markerer, at virksomheden tager næste skridt. Den nye produktserie Glassline, er et sortiment af brusevægge i glas, der med en tynd profil langs gulvkanten beskrives som let at arbejde med for installatører. Brusevæggene er ifølge marketingchef ved Unidrain, Thomas Skov Simonsen, kun første skridt mod et komplet system af brusenicher:

- Senere i år præsenterer vi også brusebunde i glas i Glassline-serien, som et supplement til vores afløb og de nye brusevægge, fortæller Thomas Skov Simonsen til Metal Supply.

Lanceringen af Glassline, som Unidrain har arbejdet på i halvandet års tid, markerer ifølge marketingchefen også, at virksomheden bevæger sig fra at være leverandør af komponenter til systemleverandør.

Søsterselskab vil erobre markedsandele
I søstervirksomheden Purus tager man også VVS’13 meget seriøst. Messen betegnes som et centralt element i strategien, der skal skaffe virksomheden en endnu større del af VVS-markedet i Danmark og indfri ambitiøse vækstmål for 2015.

- Vi vil vise branchen, at vi er Nordens førende inden for vores segment i VVS og sanitet. Og VVS’13 er en perfekt platform, fordi det er en af Nordens vigtigste fagmesser, hvor vores målgruppe kan opleve vores store og brede sortiment. For første gang står vi sammen med Unidrain for at signalere, at vi ikke blot er en stærk leverandør, men også et stærkt selskab. Og vi viser samtidig den fuldt integrerede løsning, som vi kan levere – både som Purus alene, og i samarbejde med Unidrain, fortæller Birger Christensen, administrerende direktør i Purus.

VVS’13 er fagmessen for VVS-branchen med fokus på bad og energi. Messen afholdes den 17.-19. april 2013 i Odense Congress Center. Messen arrangeres af Odense Congress Center i tæt samarbejde med Veltek og Debra.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078