23948sdkhjf

Nyt om navne: Unidrain opruster i salget

Astrid Tauber-Møller er fra 1. november blevet ansat som salgs- & eksportkoordinator hos Unidrain på hovedkontoret i Glostrup, hvorfra hun skal være med til at sikre et højt niveau af kundeservice og teknisk rådgivning.

- Jeg har mange års professionel erfaring inden for salgssupport og kundeservice. Derudover har jeg boet og arbejdet i udlandet i over 10 år, fortrinsvis i den tysktalende del af Schweiz, fortæller Astrid Tauber-Møller.

Gennem en stor del af sin karriere har hun omgivet sig med nogle af de helt store danske designklassikere. Hun kommer senest fra en stilling som intern salgsassistent hos Louis Poulsen, hvor hendes rolle blandt andet var at støtte og være backup for salgsteamet.

- Jeg har altid interesseret mig for design og i forlængelse heraf også arkitektur og særligt boligindretning, fortæller Astrid Tauber-Møller, og uddyber:

- Jobbet som salgs- & eksportkoordinator hos Unidrain er en spændende mulighed for at arbejde med og for et dansk brand, der blandt andet står for unikke og flotte designløsninger. Det motiverer mig meget. Derudover ser jeg frem til at være med til at opbygge eksportmarkedet og skabe gode relationer i udlandet.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.343