23948sdkhjf

NTF-Aalborg opruster efter svensk gennembrud

En eksportmedarbejder og tre nye ansatte i produktionen er det målbare udbytte af den nordjyske trådproducents eksportsucces.
NTF-Aalborg A/S blev i november sidste år kåret som en af de to største succeser i Eksportrådets Vitus-program, men derved stopper de gode nyheder ikke for virksomheden.

Virksomheden – der leverer hygiejniske løsninger i tråd og rundstål til eksempelvis levnedsmiddelindustrien – eksporterede tidligere primært til Norge samt de tysktalende lande og Benelux, men efter et intensivt og operationelt Vitus-forløb er det lykkedes at få hul på det svenske marked.

- Vitus har gjort os mere strukturerede og givet os en skabelon i vores tilgang til markedet. Vi havde et suverænt godt samarbejde med ambassaden i Sverige, hvor vi fik lavet en kortlægning af levnedsmiddelindustrien og leverandører dertil på det svenske marked, fortæller Jørgen Ravn, salgsdirektør i NTF, til Metal Supply.

Eksportsucces giver flere ansatte
Han glæder sig desuden over, at det grundlæggende arbejde kan videreføres til nye markeder.

- Gør dit hjemmearbejde - opskriften på hvordan man går ind på et marked, kan vi bruge ved opstart på kommende nye markeder, mener salgsdirektøren.

NTF-Aalborg indgik efter kortlægningen et samarbejde med en svensk virksomhed. Det har givet ordrer til det svenske marked, men også flere ordrer i nye lande som England, Frankrig og Mexico.

Udviklingen har fået eksportomsætningen til at stige, og virksomheden har på den baggrund ansat en eksportmedarbejder og tre medarbejdere i produktionen i Danmark.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094