23948sdkhjf

Nyt rekordregnskab fra NTF-Aalborg

For andet år i streg kunne NTF-Aalborg, der har hjemme i den nordjyske by Støvring, præsentere rekordregnskab.

Ifølge administrerende direktør og medejer Peter Petersen skyldes det et skarpt fokus på virksomhedens flagskib; maskinafskærmning til fødevareindustrien.

Overskuddet før skat landede på 4,1 millioner kroner eller små 0,9 millioner kroner mere end året før. Bruttofortjenesten steg samtidig med 12 procent til 16,3 millioner kroner.

- Vi sender regnskabet ud med stor stolthed, fordi vi har opnået det gode resultat på trods af pandemiens følger, voldsomme råvarestigninger og krigen i Ukraine, siger Peter Petersen

Klimaklar NTF

Flere maskinbyggere uden for Danmarks grænser har fået øje for NTF-Aalborgs maskinafskærmning - Comp-Line, som er modulopbygget rustfri maskinafskærmning. I takt med stigende krav til sikkerhed, effektivisering samt automatisering er forventningen, at ekspansionen på eksportmarkederne vil fortsætte i de kommende år.

Peter Petersen uddyber:

- Vores store internationale kunder har stigende fokus på klima og CO2-reduktion. Vi har netop udarbejdet et CO2-regnskab samt reduktionsmålsætning i samarbejde med DI. Det giver et godt udgangspunkt for at arbejde videre med konkrete reduktionstiltag i samspil med vores medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere i de kommende år.

Traditioner og fornyelse giver dynamik i organisationen

Nye nøglepersoner er kommet til i form af Ole Lyngdahl Olsen som chief sales officer (CSO) og Jonas Andersson som ny production manager. Det er samtidig lykkedes at bibeholde eksisterende kræfter, hvilket ifølge direktøren tilsammen har skabt en god dynamik i virksomheden.

- I en tid hvor verden igen åbner sig, ser vi frem til at møde kunderne ansigt til ansigt. Vi ser derfor positivt på fremtiden til trods for at vi p.t. lever i en meget foranderlig verden, slutter Peter Petersen.

NTF-Aalborg A/S
Regnskabsår 2021 2020
Valuta mio. DKK mio. DKK
Resultat af primær drift 4,0 3,2
Bruttofortjeneste 18,2 16,3
Resultat før skat 4,1 3,2
Årets resultat 3,2 2,5
Status balance 17,4 12,1
Egenkapital 6,4 5,2
Antal ansatte 27 25
Kilde: CVR

Artiklen er en del af temaet Regnskab.

Se nøgletal for:
Læs mere om: NTF-Aalborg
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.673