23948sdkhjf

Det sker: Hvordan fastholder vi produktion i Danmark

CenSec og DS Håndværk & Industri afholder konference om danske underleverandørers udfordringer i en globaliseret verden.
Den øgede globale konkurrence og det høje danske omkostningsniveau betyder, at fokus på produktionsoptimering, kvalitetsudvikling og fleksibel produktionskapacitet er afgørende for, om der kan fastholdes produktion i Danmark.

Krav fra kunder om Q certificeringer og standarder betyder øget fokus på avanceret produktion, dokumentation og forståelse for globale forretningsmetoder.

Forsvarsindustrien er et godt eksempel på, hvordan industrisamarbejde mellem udenlandske og danske virksomheder kan medvirke til at udvikle netop disse kompetencer hos danske virksomheder.

CenSec afholder derfor i samarbejde med DS Håndværk & Industri en 1-dags konference den 27. november 2012 med det formål at give deltagerne et overblik over, hvilke udfordringer danske underleverandører står overfor i en globaliseret verden. Der sættes fokus på såvel ”udfordringer” som ”løsninger”. Der er inviteret en række kompetente indlægsholdere, som kan optimere virksomhedernes viden og bidrage til, at ledelsen får et endnu bedre grundlag for at sikre virksomhedens fremtidige kurs.

Læs mere på CenSec’s hjemmeside .
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188