23948sdkhjf

Nyt om navne: Ny udviklings- og innovationschef hos Mekoprint

Morten Christensen er tiltrådt i en nyoprettet stilling som udviklings- og innovationschef hos Mekoprint.
Morten Christensen skal med særligt fokus på nyskabende innovation videreudvikle Mekoprints design- og konstruktionsafdeling. Design- og konstruktionsafdelingen tæller mere end 20 innovations- og udviklingsmedarbejdere og er fordelt ud på virksomhedens fire afdelinger i Danmark, så de er tæt på produktionen.

Morten Christensen har mere end 10 års erfaring med produktudvikling fra mobilindustrien, hvor han blandt andet har haft lederstillinger inden for design og udvikling hos Motorola, Siemens og Bosch. Han kommer fra en stilling som chef for Molex’ udviklingsafdeling i Nørresundby.

Ud over sin karriere i mobilindustrien har Morten Christensen været aktiv som repræsentant og delegeret i europæiske og internationale organisationer inden for teknisk forskning og udvikling, hvor han har oparbejdet et bredt netværk. Morten har også været medforfatter på flere tekniske publikationer, har søgt om adskillige patenter og deltaget i internationale udviklings- og produktionsprojekter med partnere i udlandet.

Om Mekoprint:
Mekoprint er en familieejet virksomhed grundlagt i 1954. Virksomheden har hovedsæde i Støvring og beskæftiger ca. 270 medarbejdere på 40.000 kvadratmeter produktionsarealer i både Støvring og Aalborg. Herudover har virksomheden produktion i Østeuropa og Fjernøsten.

Produktudbuddet er 100 procent kundespecifikke emner til industrielle og elektronikvirksomheder inden for betjeningsløsninger, trykte plastfolier, metalskilte, metalbearbejdning, ætsede og stansede komponenter til blandt andet EMC-afskærmning af elektronikprodukter og rulle-til-rulle fremstilling af fleksible trykte kredsløb.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078