23948sdkhjf

800 medarbejdere for ny chef: Alfa Laval i Kolding skifter ud på direktørposten

Bjarne Søndergaard er ny site manager hos Alfa Laval Kolding. Han overtager ansvaret efter Ole Rudbeck Petersen.

I sin nye rolle som site manager for Alfa Laval Kolding, der omsætter for omkring 2 mia. kr., får Bjarne Søndergaard ansvaret for den løbende forretningsudvikling, hvor særligt konkurrencedygtigheden er i skarpt fokus hos industrivirksomheden, der udvikler og producerer flowteknisk udstyr til blandt andet fødevareindustrien og den farmaceutiske industri.

- Det er vigtigt, at kunderne oplever, at vi holder, hvad vi lover, og at kvaliteten på vores produkter og services er som lovet. Derfor foretager vi også de investeringer, der er nødvendige for at sikre os det nyeste udstyr og understøtte en fortsat øget digitalisering, forklarer Bjarne Søndergaard i en pressemeddelelse.

Alfa Laval har de senere år oplevet kraftig vækst, og den hidtidige site manager Ole Rudbeck Petersen vil fremover som president for business unit hygienic fluid handling koncentrere sig 100 procent om den globale forretning, hvor Alfa Laval Kolding indgår som en vigtig virksomhed.

Erfaren Alfa Laval-mand

Alfa Laval Kolding er Alfa Laval-koncernens globale videncenter for test og udvikling af udstyr til væskehåndtering. Virksomheden er desuden en af Koldings største arbejdspladser med over 800 medarbejdere.

- Alfa Laval Kolding er og skal fortsat være et godt sted at arbejde, og vi prioriterer derfor vores kultur og sammenhængskraft i virksomheden højt. Vi skal fortsætte med at udvikle os som en attraktiv arbejdsplads, hvor muligheden for både personlig og faglig udvikling er i højsædet, og hvor forskellige fagligheder og nationaliteter arbejder sammen på kryds og tværs, siger Bjarne Søndergaard.

Et tredje vigtigt fokusområde for den nye site manager er virksomhedens konstante arbejde med bæredygtighed, hvor der blandt andet arbejdes med reduktion af el- og varmeforbruget i både produktionen og selve produktudviklingen af væskehåndteringsudstyr.

Bjarne Søndergaard har været en del af Alfa Laval, siden han startede i koncernen i 1981 og har igennem årene haft en række forskellige stillinger med ansvar for aktiviteter i blandt andet Sverige, USA og England. Han kommer senest fra en stilling som vice president head of product management.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Hastigt voksende automationsfirma udvider igen
Milliardordre til NKT
Vattenfall færdig med fundamenter i syd og rykker nu nordpå
Nyt om navne: KP Components udvider direktionen
Bila runder milepæl
Andre Nordiske Medier
Electronic Supply DK
Building Supply DK
Food Supply DK
Jern & Maskinindustrien
Søfart
PlastForum DK

Send til en kollega

0.078