23948sdkhjf

Carsoe opruster

Nordjysk produktionsvirksomhed udvider produktsortimentet og styrker salgsorganisationen
Den nordjyske produktionsvirksomhed Carsoe A/S har fået endnu et nyt produkt i porteføljen. Fra 1. september er virksomheden blevet forhandler af Pick and Place-robotløsninger fra det hollandske firma PWR-Pack i hele Skandinavien.

- Det er en fantastisk mulighed. Vi ved, at automatisering er et marked i vækst, som vil udvikle sig positivt de kommende år, siger administrerende direktør Mikkel Jacobsen.

Ansætter ny sælger
Pick and Place-robotter er allerede i dag blandt verdens mest populære industrirobotter til håndtering og pakning i fødevareindustrien, da de kan øge produktionshastigheden væsentligt, sænke produktionsomkostninger og samtidig sikre ensartet kvalitet i pakning af produkter.

Det store nye afsætningspotentiale har sammen med en øget ordretilgang fået Carsoe til også at øge på salgssiden. For at styrke den vedligeholdende og ikke mindst den opsøgende salgsindsats af Pick and Place-robotter har Carsoe pr. 1. september ansat Søren Tim Christensen.

Med mange års erfaring inden for blandt andet salg af automatiseringsløsninger til fødevareindustrien og down stream-udstyr, bliver Carsoe’s salgsorganisation dermed tilført yderligere teknisk erfaring og forståelse.

Om Carsoe
Carsoe A/S er en dansk virksomhed med over 30 års erfaring inden for design, udvikling og specialfremstilling af udstyr til fødevarebranchen. Virksomheden er i kraftig vækst, og de 100 ansatte omsætter nu for 130 mio. kr. om året primært i dette produktprogram:
• Beritech Silotanke, Procestanke, Tryktanke og Intelligente tanke
• Anytray Denestere
• Løfte-/ tømmeudstyr og transportører udført i hygiejnisk design
• Udstyr til detailslagterbutikker
• Pick and Place-løsninger.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11