23948sdkhjf

Siemens Gamesa indgår samarbejde med sydkoreansk industrigigant

Siemens Gamesa har indgået en bindende rammeaftale for det sydkoreanske offshore-marked med Doosan Enerbility, tidligere kendt som Doosan Heavy Industries.

Aftalen blev underskrevet af CEO for Siemensa Gamesas offshore-aktiviteter, Marc Becker, og Hongook Park, CEO for Doosan Enerbilitys Power Service Business Group ved en ceremoni i Hamburg.

Allerede i juni 2022 underskrev parterne et memorandum of agreement.

Rammeaftalen dækker tre områder for vidensudveksling i Sydkorea. Doosan skal samle Siemens Gamesas offshore-vindmøller på egen fabrik, montere møllerne på havnekajen og stå for konstruktion og offshore-service ved brug af Siemens-udstyr.

- Vi er glade for at indgå denne rammeaftale med Doosan Enerbility. Vi er ivrige efter at bringe vores markedsledende offshore-færdigheder, herunder vores unikke offshore direct drive nacelleteknologi, til Sydkorea. Vi vil også have stor gavn af Doosans dybe forståelse af det koreanske marked for at fremskynde landets energiomstilling. Derved har partnerskabet til hensigt at fremme lokal jobvækst og indadvendte investeringer og samtidig levere ren, grøn energi, siger Marc Becker.

- Vi er begge virksomheder med egne havvindmøllemodeller og solide resultatlister, og vi sigter efter at samarbejde om at udvide vores deltagelse i det koreanske havvindmøllemarked og aktivt forfølge at fremme det indenlandske havvindenergi-økosystem, siger Hongook Park.

Se nøgletal for:
Læs mere om: vindmøller
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Dacapo køber plads til yderligere ekspansion
Turnaround begynder at virke hos Sjølund
Produktionsklyngen Made etablerer hub i Nordjylland
Svendborg-værft sætter punktum for kutter-æra
Industri-virksomhedernes energiregning steg med 275 procent i 2022
Malene er den første kvindelige danske platformchef på Nordsøen
Andre Nordiske Medier
Electronic Supply DK
Building Supply DK
Food Supply DK
Jern & Maskinindustrien
Søfart
PlastForum DK

Send til en kollega

0.737