23948sdkhjf

Hydra-Comp øger produktionskapaciteten

Hydraulikspecialisten udvider maskinparken i Skive med to nye CNC-bearbejdningscentre og forøger produktionskapaciteten markant

En konstant stigende efterspørgsel på kundetilpassede hydraulikcylindre får nu Hydra-Comp til at opgradere maskinparken. Med indkøbet af to nye CNC-drejebænke kan man trække mere arbejde hjem til Skive og håndtere flere processer internt.

Opgraderingen giver et markant komptenceløft til produktionen, øger kapaciteten og gør virksomheden betydeligt mere fleksibel i forhold til kundernes efterspørgsel. De fortsatte udfordringer i forsyningskæderne har haft betydning for, at tiltaget bliver gennemført nu, men strategien på området er på ingen måde ny, fortæller Rasmus Jacobsen, direktør hos Hydra-Comp.

- Vi har arbejdet målrettet henimod kapacitetsudvidelsen. Et heftigt aktivitetsniveau de sidste tolv måneder har bekræftet os i, at tiden var moden til at tage skridtet. Vi fordobler næsten produktionskapaciteten og forbedrer vores leveringsevne. Samtidig kan vi sige ja til langt flere ordrer, siger Rasmus Jacobsen

Investering i forsyningskæde

Rasmus Jacobsen understreger, at man ved at være mindre sårbar overfor udfordringer i forsyningskæderne også kan styrke konkurrenceevnen yderligere.

- Det er en investering i vores egen forsyningskæde, som er tæt forbundet med virksomhedens vækst. Nu kan vi i endnu højere grad imødekomme kundernes behov. Når kapaciteten går op, går leveringstiden ned. Det gavner alle parter, understreger Rasmus Jacobsen.

Optimale arbejdsbetingelser

De to nye CNC-drejebænke, henholdsvis en DN Solutions Puma 3100LSY og en DN Solutions Puma 5100XLYB, har vidt forskellige kompetencer, som tilsammen tilfører Hydra-Comp nye tekniske muligheder. Begge maskiner er større og mere fleksible end de eksisterende i produktionen, og Rasmus Jacobsen ser også moderne teknologi som en drivkraft til at fastholde og tiltrække nye medarbejdere.

- Vi skal være en attraktiv arbejdsplads, og der spiller maskinteknologi en rolle. Det er vigtigt, at vores medarbejdere har optimale arbejdsbetingelser. De menneskelige ressourcer er vores største aktiv, konstaterer Rasmus Jacobsen.

Lukker stadig mange ordrer

Direktøren lægger ikke skjul på, at den øgede in-house produktion skal gøre virksomheden mindre afhængig af konjunkturerne og fastholde arbejdsstyrken i knap så gunstige tider. Indtil videre har man dog ikke mærket nogen form for afmatning på trods af tidens globale udfordringer.

- Vores salgsteknikere lukker stadig mange ordrer, og omsætningen i webshoppen fortsætter opad. Vi er ikke bekymrede på nuværende tidspunkt, men er selvfølgelig yderst opmærksomme på situationen, siger Rasmus Jacobsen afslutningsvis.

Artiklen er en del af temaet Maskinfokus.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Esbjerg-selskab fik 10 millioner i erstatning
Udlandet driver væksten i Lasse og Kristians pallevender-eventyr
Bid af ikonisk producent af landbrugsmaskiner solgt til svenskere
Sanktioneret Krim-bro flød med Hempel-maling
Vesterhav Syd: Nu begynder arbejdet med fundamenterne
Millioninvestering skal gøre producent af landbrugsrobotter klar til salg
Andre Nordiske Medier
Electronic Supply DK
Building Supply DK
Food Supply DK
Jern & Maskinindustrien
Søfart
PlastForum DK

Send til en kollega

0.094