23948sdkhjf

Specialordrer giver behov for nye investeringer hos Hydra-Comp

Hydraulikspecialisten i Skive forstærker produktionskompetencerne med indkøbet af endnu en ny CNC-drejebænk

Produktionskapaciteten får endnu et nøk opad hos Hydra-Comp. En heftig efterspørgsel på specialfremstillede hydraulikcylindre har nu resulteret i årets tredje maskininvestering i Skive. Installationen af den nye CNC-drejebænk er et yderst velkomment supplement til den eksisterende maskinpark og udmønter sig i en markant styrket egenproduktion af cylinderdele og hydraulikkomponenter.

Rasmus Jacobsen, administrerende direktør hos Hydra-Comp, fortæller, at man henter flere specialopgaver end nogensinde før. Derfor er det bydende nødvendigt, at man kan tilbyde kunderne en hurtig og effektiv in-house produktion.

- Der har været en voldsom interesse for hydrauliske totalløsninger gennem hele 2023. Vi stræber benhårdt efter at imødekomme den store efterspørgsel, og det kan vi i endnu højere grad nu. Den nye drejebænk er seneste skud på stammen af maskininvesteringer og nok den vigtigste. Den forbedrer vores kapacitet væsentligt, så vi kan håndtere langt flere ordrer, siger Rasmus Jacobsen i en pressemeddelelse

Han glæder sig over, at hans salgsteknikere har landet en række nye, spændende kunder på grund af virksomhedens kompetencer som totalleverandør af komplette hydrauliksystemer.

- Projekterne vokser i omfang. Der er en klar fremgang i antallet af ordrer, som indeholder hele pakken, konstaterer Rasmus Jacobsen og hentyder til de mange opgaver, som både omfatter egenproducerede hydraulikcylindre og pumpestationer, hydrauliske slanger og fittings.

Tårnhøj aktivitet på online-konfigurator

Med tilføjelsen af endnu en topmoderne DN Solutions Puma-drejebænk skruer man yderligere op for indsatsen overfor segmenter med behov for hydraulikkomponenter i store serier. OEM-kunderne har igen været yderst aktive i år, men også energisektoren giver masser af arbejde til dag- og aftenholdet i produktionen.

Rasmus Jacobsen påpeger, at investeringen i mere maskinteknologi også skal være med til at reducere leveringstiden på de specialfremstillede hydraulikcylindre.

- Aktiviteten på vores online-konfigurator er tårnhøj. Det skinner igennem, at der er gang i mange projekter som kræver skræddersyet hydraulik. Når stadig flere kunder dimensionerer deres hydraulikcylinder digitalt, skal vi også være klar til at producere den. Konfiguratoren er en service, som skal give begge parter en konkurrencefordel, understreger Rasmus Jacobsen, som føler sig godt rustet til 2024, uanset hvad det nye år måtte bringe. Kapaciteten er i hvert fald på plads, erklærer direktøren.

- Både mandskabsmæssigt og på maskinfronten, ja. Situationen lige nu minder lidt om sidste efterår, hvor der også var en del usikkerhed. Konjunkturerne kan vi ikke påvirke, men vi vil arbejde hårdt for at holde et højt aktivitetsniveau, siger Rasmus Jacobsen afslutningsvis.

Artiklen er en del af temaet Maskinfokus.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14