23948sdkhjf

Hydra-Comp i kraftig udvidelse af medarbejderstaben

Fem nye medarbejdere er blevet ansat ovenpå et forår med markant efterspørgsel på kundetilpassede hydraulikløsninger

Det er både produktion, indkøb og administration, der har fået tilført nye kræfter hos Hydra-Comp. Strategien med at trække mere arbejde hjem og håndtere flere produktionsprocesser internt, virker efter hensigten, og har nu udmøntet sig i fem nyansættelser. Man har ansat to industriteknikere, en indkøbsassistent og en administrationsmedarbejder i Skive – og en ny hydraulikmontør i Kolding-afdelingen.

Den store efterspørgsel på specialbyggede hydraulikcylindre og pumpestationer kommer fra stort set alle kundesegmenter, men især OEM-kunderne har bestilt hydraulikløsninger de seneste måneder.

Serviceafdeling har travlt

Direktør Rasmus Jacobsen er godt tilfreds med den aktuelle ordreindgang og glæder sig over, at man kan tiltrække værdifuld arbejdskraft.

- Vi har brug for dygtige medarbejdere, hvis vi skal fortsætte væksten. Der er hård kamp om arbejdskraften i industrien, så vi er stolte over, at vi kan besætte stillingerne med de helt rigtige profiler, siger Rasmus Jacobsen, og tilføjer, at man netop har indledt jagten på en ny hydraulikmontør til serviceafdelingen i Skive.

- Det går stærkt. Vores serviceafdeling har travlt med eftersyn og reparationer, så vi krydser fingre for, at vi snart kan byde velkommen til endnu en ny medarbejder, siger Rasmus Jacobsen.

Optimale arbejdsbetingelser

Hydra-Comp har de seneste år udvidet kundekartoteket med virksomheder, der har stort behov for automatiserede hydrauliksystemer. Heriblandt kunder i den sanitære industri og energisektoren. Hydrauliksystemerne produceres med skræddersyede cylindre, pumpestationer, hydraulikslanger og fittings i enten Skive eller Kolding.

Rasmus Jacobsen understreger, at det er en kæmpe fordel, at man bliver stadig mere selvforsynende gennem en omfattende egenproduktion.

- Det er yderst effektivt. Vi har arbejdet i toholdsskift i lang tid, og vi kan hurtigt opskalere, hvis behovet indfinder sig. Vores seneste maskininvesteringer har gjort opgaverne mere fleksible for industriteknikerne. Den fleksibilitet giver salgsteknikerne optimale arbejdsbetingelser for at hente flere specialordrer hjem, mens nethandlen fortsat vokser, fortæller Rasmus Jacobsen

Ny digital platform

Direktøren lægger ikke skjul på, at den digitale vækst har høj prioritet. Man har netop lanceret en ny platform til webshoppen, og antallet af hydraulik-varenumre har nu ramt de 9.000 styk med flere produkttilføjelser på vej.

- Vi kan se tingene følges ad. Et stort udvalg af komponenter på nettet giver flere ordrer og højere volumen og øger opmærksomheden omkring de specialfremstillede hydraulikcylindre og pumpestationer. Med vores seneste ansættelser kan vi klare endnu flere ordrer, og det skal vi udnytte til at vinde en større del af markedet, slutter Rasmus Jacobsen.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.082