23948sdkhjf

Semco Maritime vinder kontrakt med stort netselskab

Når en offshore transformerstation er blevet etableret, skal de elektriske og mekaniske systemer, samt strukturen og de automatiserede enheder, vedligeholdes.

Vedligeholdelse, korrigerende tiltag og fejlrettelser indgår i den femårige servicekontrakt, som det hollandske netselskab TenneT netop har tildelt et konsortium bestående af Semco Maritime og SeaRenergy.

Som led i kontrakten vil konsortiet udføre opgaverne på 13 HVDC-nettilslutningssystemer i Tyskland samt på syv HVAC-substations offshore i Holland.

Tyske SeaRenergy har en langvarig tilstedeværelse i offshore vindindustrien og er leverandør af integrerede services og nøglefærdige løsninger til TenneT og andre interessenter inden for nettilslutningssystemer offshore. Semco Maritime vil styrke koncernens tilstedeværelse i Tyskland og bidrage med en historik fra projekter med sammenlignelige tekniske specifikationer inden for offshore vind, herunder 20 års erfaring fra flere end 20 offshore substation-projekter og et antal balance of plant service og vedligeholdelseskontrakter.

- Vi er glade for at forene kræfterne med SeaRenergy og underskrive denne vigtige kontrakt med TenneT om vedligeholdelse og service på offshore- og onshore-installationer i både Tyskland og Holland. Vi vil kombinere SeaRenergys kendskab til TenneT’s aktiver, vores omfattende erfaring fra denne type opgaver og de samlede kompetencer i konsortiet til at levere service af høj kvalitet og understøtte TenneT’s drift, siger senior vice president, renewables, Semco Maritime, Jacob Øbo Sørensen.

- Tildelingen af denne kontrakt efter en meget intens EU-udbudsfase er en milepæl i SeaRenergy og Semco Maritimes historie, siger Benjamin Vordemfelde, CEO i SeaRenergy Offshore Holding.

- Vi er bevidste om denne opgaves store vigtighed og er derfor ikke alene ekstremt glade for tildelingen, men også meget taknemmelige for den tillid, som TenneT viser vores konsortium. Sammen med Semco Maritime vil vi gøre vores yderste for at fortjene den tillid, som TenneT viser med kontrakten på disse krævende installationer, tilføjer han.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11