23948sdkhjf

Nyt brohoved skal positionere Semco Maritime på lukrativt marked

Offshore-virksomheden har nu indviet sit nye kontor i Polen.

Det seneste år har Semco Maritime i samarbejde med den polske partner ETP ansat 32 medarbejdere og indgået en række tætte samarbejder med lokale polske leverandører, som skal bidrage på både polske og internationale projekter.

Det polske marked for vedvarende energi er under hastig udvikling med udsigt til etablering af en række vindenergiprojekter, som ventes at øge produktionen af offshore vindenergi til 10 GW inden 2027.

- Etableringen af det nye kontor i Polen er forløbet efter planen, og vi har mærket den stigende interesse og efterspørgsel efter vores kompetencer inden for vedvarende energiprojekter. Den officielle indvielse af kontoret blev fejret med mangeårige og nye partnere og leverandører, som vi allerede samarbejder tæt med om at bidrage til udviklingen af energisektoren i Polen, siger Jacob Øbo Sørensen, senior vice president, renewables, hos Semco Maritime, i en pressemeddelelse.

Lokal tilstedeværelse er afgørende for Semco Maritimes evne til at byde ind på polske projekter og skabe et stærkt netværk i regionen, hvor adskillige samarbejdspartnere og kunder i forvejen er repræsenteret.

I september understregede udnævnelsen af Semco Maritime og Bladt Industries som foretrukne leverandører af to offshore substations til Baltic Power-projektet styrken ved den lokale tilstedeværelse, da Jarosław Broda, medlem af ledelsen i Baltic Power, sagde:

- Baltic Power følger fortsat planen og har valgt leverandører, der kan bryste sig af omfattende erfaring og står klar til at påtage sig en væsentlig del af arbejdet i Polen. Det er meget vigtigt for os som investor, fordi det bidrager til at skabe en lokal værdikæde inden for offshore vind, da hver af disse virksomheder allerede leder aktivt efter underleverandører i Polen.

Med etableringen af det nye kontor i Polen forventer Semco Maritime at kunne forbedre adgangen til arbejdskraft og styrke koncernens konkurrenceevne i forretningsområder med attraktive vækstmuligheder.

Etableringen af den polske organisation er drevet af Semco Maritimes strategiske fokus på at opbygge kompetencer, som kan bidrage til, at koncernen fastholder og udbygger den stærke position i renewables- og rig projects-divisionerne.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157