23948sdkhjf

Beskyt produktiviteten med en moderne netværksløsning, der selv opgraderer beskyttelsen

Det interne netværk er et knudepunkt for sikkerheden i en virksomhed. Kritiske systemer og maskiner skal have den nødvendige adgang, så produktionen ikke står stille. Specialister skal kunne arbejde frit og effektivt. Og antallet af forbundne devices stiger lige så hurtigt som mængden af phishing-forsøg.

Men ofte bliver sikkerhedsindstillingerne i netværket ikke opdateret i takt med trusselsbilledet. Og ’set it and forget it’ er en farlig tilgang til netværkssikkerhed. En moderne netværksløsning kan løfte nogle af de manuelle opgaver helt automatisk.

”En IT-afdeling har meget travlt og ofte få ressourcer, og derfor er det en kæmpe fordel at få automatiske sikkerhedsopdateringer og et opgraderet, intelligent cyberforsvar, der passer nogle af opgaverne selv. Det får man med en cloudbaseret løsning som Cisco Meraki, der løfter beskyttelsen helt automatisk og samtidig giver lynhurtige og stabile forbindelser,” forklarer Michael Birk, der er Network Solution Specialist i IT Relation.

Netværket, der opdaterer sig selv for at spare på pengene

For der er meget hjælp at hente, når man vælger den rigtige netværksløsning. Det er i hvert fald erfaringen fra udviklings- og entreprenørvirksomheden KPC, der benytter en Cisco Meraki-baseret netværksløsning fra IT Relation.

“Når vi først har sat det op, og der er strøm til, har vi ingen problemer. Så når vi kommer ud med et byggesite og sætter strøm og internet til, så opdager udstyret selv, hvor det hører til og konfigurerer sig selv derefter. Det har skabt værdi i form af sparet tid for IT-afdelingen,” fortæller Kaj Richard Nielsen, IT-manager hos KPC, der er netværkskunde hos IT Relation.

Færre rutineopgaver, flere timer sparet

Fordi det intelligente og cloudbaserede netværk selv sørger for opdateringer og kan forslå ændringer eller forbedringer, kræver netværket også mindre administration og vedligehold. Og det giver både mindre kompleksitet, færre rutineopgaver og besparelser på driften.

”Én af de gevinster vi har ved Cisco Meraki er, at vi har flyttet vores dyre mandetimer over i andre projekter, som kan skabe værdi for forretningen andre steder," forklarer Kaj Richard Nielsen fra KPC.

Se flere af de gevinster KPC fik med deres Cisco Meraki-baserede netværksløsning fra IT Relation

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078