23948sdkhjf

Robotvirksomhed har forbedret vejspecialists produktionslinje

Automationshuset Robotool har løst en opgave for virksomheden Letbæk Plast, som fremstiller de orange danpæle. Letbæk havde problemer med påklistring af de rød-hvide refleksbånd. Danpælene bruges til at dirigere trafikanter i forbindelse med vejarbejder.

Letbæk Plast producerer 150.000 danpæle om året, men virksomheden har haft problemer med sin produktionslinje, som er automatiseret for nogle år siden. Det fik virksomheden til at tage fat i Robotool, som fik til opgave at løse problemet. 

Løsningen har Robotool fundet blandt andet ved at omprogrammere den allerede indkøbte robot, ligesom Robotool integrerede en ny specialmaskine til påsætning af reflekser. Opgaven lykkedes, og Letbeks produktion kører nu fint. Det fortæller Robotool i en pressemeddelelse.

- Vi er yderst tilfredse med, at RoboTool både overholdt budget og tidsramme. Samtidig formåede de at genbruge det allerede indkøbte materiel i deres løsning. Det rammer lige ned i vores bæredygtige profil: Vi genbruger allerede indkøbt gear, så der ikke skal produceres og indkøbes nyt. Og samtidig forbedrer vi arbejdsmiljøet. Hele linjen er automatiseret, så vi undgår opslidende og ensformigt manuelt arbejde for vores ansatte, siger CEO i Letbek Plast, Michael Bayer Thomsen.

Artiklen er en del af temaet Fremtidens Automation.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125