23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til metal- og maskinindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Brdr. A & O Johansen A/S
CCO Morten Chrone fratræder sin stilling hos byggevaregrossisten. Selskabets direktion består herefter af Niels A. Johansen som administrerende direktør/CEO og Henrik T. Krabbe som finansdirektør/CFO. Der indledes en proces, hvor der søges en ny CCO.

Brdr. A & O Johansen er distributør inden for kompetenceområderne VVS, el, VA og værktøj.

Læs mere: AO Johansen ændrer i direktionen .

Danfoss – Semco A/S
Freddy Munk Larsen er indtrådt i bestyrelsen hos Danfoss - Semco A/S i stedet for Erik Gaj Nielsen (kilde: BIQ.dk).

Danfoss Semco har specialiseret sig i udvikling og produktion af systemer til brandbekæmpelse inden for marine, offshore og landbaseret industri.

Desmi Danmark A/S
Helle Serup Hansen er indtrådt i bestyrelsen hos Desmi Danmark A/S i stedet for Troels Johan Ankerstjerne. Samtidig er Henrik Sørensen tiltrådt som bestyrelsesformand (kilde: BIQ.dk).

Desmi Danmark A/S leverer pumper til blandt andet forsyningsindustrien.

F.A. Müggler Service A/S
Jens Dalsgaard Davidsen og Lars Ditlev Vedsmand er udtrådt af bestyrelsen hos F.A. Müggler Service A/S (kilde: Børsen).

F.A. Müggler Service A/S er en international ingeniørvirksomhed inden for service af højteknologiske værktøjsmaskiner, vedligehold, mobilbearbejdning og international flytning af industrimaskiner.

Københavns Tekniske Skole
Ole Heinager er blevet ansat som direktør for Københavns Tekniske Skole i stedet for Mogens Nielsen (kilde: Jyllands-Posten).

Munck Kraner A/S
Torben Hedegaard Petersen er tiltrådt som direktør hos Munck Kraner A/S i stedet for Claus Grud (kilde: BIQ.dk).

Munck Kraner A/S er totalleverandør af kraner og løftegrej til den danske industri.

Qubiqa A/S
Jacob Libach Nielsen er blevet ansat som salgsdirektør hos Qubiqa A/S.

Qubiqa er en fusion mellem Nordplan, Univeyor og Seelen. Virksomheden tilbyder produkter og systemer til optimering af den interne logistik, automatisering, isolerings- og, bioenergi løsninger samt opbevaringsløsninger.

Læs mere: Ny salgsdirektør hos Qubiqa .

Rias A/S
Mark Langhoff er blevet ansat som afdelingschef for indkøb og teknisk afdeling hos Rias A/S.

Rias A/S er distributør af plasthalvfabrikata til alle grene af industrien, bygge- og anlægsvirksomheder samt den offentlige sektor i Skandinavien.

Rockwell Automation A/S
Fatma Keskin, Belgien, er indtrådt i bestyrelsen hos Rockwell Automation A/S i stedet for Pascal Louis Jeanne Francis De Roeck, Belgien (kilde: Børsen).

Rockwell Automation A/S er leverandør af automationsløsninger.

Svejsefabrikken Migatronic A/S
Peter Roed træder pr. 1. oktober tilbage som administrerende direktør, og posten overtages i stedet Anders H. Jørgensen. Samtidig udvides direktionen med Martha Holme der overtager det overordnede ansvar for selskabets marketingafdeling og fremover vil varetage en stilling som kommunikations- og HR-direktør.

I forbindelse med sin fratræden som administrerende direktør vil Peter Roed overtage posten som formand for bestyrelsen. Freddy Frandsen fortsætter som næstformand, mens den nuværende bestyrelsesformand Jens Viskinge Jensen vil fortsætte som menigt medlem af bestyrelsen.

Læs mere: Generationsskifte hos Migatronic .

Vestas
Ole Borup er fratrådt som direktør hos Vestas Blades, og Søren Husted er ligeledes fratrådt som direktør hos Vestas Nacelles. Afskeden med de to direktører kommer efter, at Vestas har sammenlagt de to produktionsenheder.

Læs mere på Vestas rydder ud i ledelsen .
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172