23948sdkhjf

Unik dansk juletræsmaskine får danmarkspremiere

Efter fire års udviklings- og testarbejde er maskinhandlen Bredsgaard A/S nu klar til den officielle danmarkspremiere på sin unikke netnings- og palleterings-juletræsmaskine TREE TECH.
Juletræsmaskinen, der er beregnet til montering på en traktor, er udviklet af Bredsgaard A/S’s indehaver, Bent Hansen, der er uddannet landbrugsmaskinmekaniker, og som har mange års erfaring med både skov- og landbrugsmaskiner.

Bent Hansen har udviklet maskinen i tæt samarbejde med Bredsgaards adm. direktør Ivan Tang og udvalgte underleverandører, og hans begejstring for det nye produkt er svær at skjule.

- TREE TECH arbejder ikke alene væsentligt hurtigere og mere effektivt end eksisterende juletræsmaskiner. Netnings- og palleteringsprocesserne, som vi begge har fået patent på, foregår også på en meget skånsom måde. Endvidere er TREE TECH pakke- og netmaskinen i dag den eneste maskine af sin type på markedet, som lever op til samtlige krav, der henholdsvis er nedfældet i EU’s Maskindirektiv og stilles af det danske arbejdstilsyn. Maskinen udfylder således et stort hul på markedet. Vi har da også allerede på forhånd oplevet meget stor interesse for TREE TECH, lyder det fra Bent Hansen.

Han glæder sig til at præsentere maskinen for de omkring 2500 fagfolk fra Danmark og andre europæiske lande, som ventes til Langesømessen på Fyn den 16. august, hvor maskinen får sin officielle danmarkspremiere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08