23948sdkhjf

Direktør træder et skridt tilbage hos EV Metalværk: Vil have bedre tid til forretningsudvikling

Thomas Bisgaard Thomsen har valgt at overdrage den daglige ledelse af EV Metalværk til en direktør-duo bestående af finansdirektør Klaus Agger og teknisk direktør Erling Tofting.

Og det er en erfaren duo, som Thomas Bisgaard Thomsen er rigtig tryg ved at give mere ansvar på fabrikken i Ringkøbing.

- Erling har været her siden 2012, og har været mange andre steder før den tid, og Klaus har været her siden 1993, fortæller Thomas Bisgaard Thomsen.

I stedet overtager han posten som bestyrelsesformand, som hidtil har været besat af hans far Kaj Thomsen.

Vil tage et kig i krystalkuglen

Baggrunden for rokaden er dels familiære årsager, da Thomas Bisgaard Thomsen bor halvdelen af tiden i Tyskland, og dels et ønske om at kunne tænke lidt mere langsigtet for EV Metalværk.

- Det handler om, at jeg gerne vil ud og kigge lidt mere i krystalkuglen. Det har man ikke tid til når man sidder i driften og er direktør og salgschef på en gang. Så var der kun én ledig stilling, hvor det kunne lade sig gøre, og det var formandsposten, hvor vores formand, som er min far, gennem et stykke tid har sagt, at hvis der kommer en anden konstellation, så vil han gerne vige fra den, forklarer Thomas Bisgaard Thomsen.

Satser på flere segmenter

EV Metalværk er specialiseret i produktion af ventiler og fittings, og det er her i kerneprodukterne, at Thomas Bisgaard Thomsen gerne vil udforske nye muligheder.

- Jeg vil gerne arbejde med de segmenter, vi satser kraftigt på, som er brint, Power-to-X og olie & gas, siger han.

- Det er vigtigt, at der er en, der får tid til det; at gå til konferencer og møde nogle mennesker, man ellers ikke vil have mødt, fordi man bruger sin tid i driften. Det er de dagligdags ting, der fylder, når man sidder i driften. Så nu har jeg tid til at gøre de ting, som vi tror er gode for EV Metalværk, slutter Thomas Bisgaard Thomsen.

Der bliver i forbindelse med ledelsesrokaden ikke lavet om på ejerforholdene i virksomheden.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.11