23948sdkhjf

Inelco Grinders og Weldingdroid gør fælles front på tysk rørmesse

Den 20.–24. juni løber den tyske Tube-messe af stablen i Düsseldorf.

Her kan man i hal 6 møde de to danske virksomheder Inelco Grinders og Weldingdroid. Det oplyser de i en pressemeddelelse.

Fælles fokus på bedre svejsekvalitet

Inelco Grinders har mange års erfaring med udvikling, produktion og salg af tør- og vådslibere til slibning af wolframelektroder, der bruges ved TIG-svejsning.

Weldingdroid repræsenterer noget af den nyeste innovation inden for svejseautomatisering. De bruger proprietær software til automatisk at generere perfekt rør- og tanksvejsning hver gang.

- Ved brug af Weldingdroid kan du øge produktiviteten med tre-seks gange hurtigere svejsninger. En rustfri Ø406×3 svejses på under seks minutter, inklusive 10 mm overlap. En rustfri Ø960×2 svejses på 13 minutter, inklusiv et overlap på 10 mm. Derudover, Weldingdroid X1 garanterer en ensartet høj svejsekvalitet samt er der intet behov for rettelser af svejsefejl, siger Mikkel Falk, CEO for Weldingdroid.

Automatiseret slibeproces

Ved automatiseret svejsning er det et krav, at elektroden er ensartet og præcis for at sikre de perfekte forhold for svejsningen. Claus Brandborg, salgschef for Inelco Grinders fortæller:

- Inelco Grinders garanterer præcisionsslibning samt en automatiseret slibeproces. Det er især vigtigt ved automatiseret TIG-svejsning, at spidsen af wolframelektroden er centreret.

Med Inelco Grinders’ Ultima-TIG opnås en hurtig og ensartet slibning af wolframelektroderne. Ultima-TIG-Cut kan forberede elektroder af enhver ønsket længde, såfremt der er brug for kortere elektroder til den automatiserede svejsning.

Artiklen er en del af temaet Maskinfokus.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Opkøb: Leverandør til vindindustrien fortsætter konsolidering
Trofast kunde lægger endnu en storordre hos Carsoe
Danfoss-fond og Linak bag nyt industrielt center på Syddansk Universitet
Sandvik Coromant fejrede Tech Days 2022
Ny stansemaskine til de komplicerede emner
Tredobbelt maskininvestering hos REA Automatdrejning
Andre Nordiske Medier
Electronic Supply DK
Building Supply DK
Food Supply DK
Jern & Maskinindustrien
Søfart
PlastForum DK

Send til en kollega

0.109