23948sdkhjf

Inelco Grinders og Weldingdroid gør fælles front på tysk rørmesse

Den 20.–24. juni løber den tyske Tube-messe af stablen i Düsseldorf.

Her kan man i hal 6 møde de to danske virksomheder Inelco Grinders og Weldingdroid. Det oplyser de i en pressemeddelelse.

Fælles fokus på bedre svejsekvalitet

Inelco Grinders har mange års erfaring med udvikling, produktion og salg af tør- og vådslibere til slibning af wolframelektroder, der bruges ved TIG-svejsning.

Weldingdroid repræsenterer noget af den nyeste innovation inden for svejseautomatisering. De bruger proprietær software til automatisk at generere perfekt rør- og tanksvejsning hver gang.

- Ved brug af Weldingdroid kan du øge produktiviteten med tre-seks gange hurtigere svejsninger. En rustfri Ø406×3 svejses på under seks minutter, inklusive 10 mm overlap. En rustfri Ø960×2 svejses på 13 minutter, inklusiv et overlap på 10 mm. Derudover, Weldingdroid X1 garanterer en ensartet høj svejsekvalitet samt er der intet behov for rettelser af svejsefejl, siger Mikkel Falk, CEO for Weldingdroid.

Automatiseret slibeproces

Ved automatiseret svejsning er det et krav, at elektroden er ensartet og præcis for at sikre de perfekte forhold for svejsningen. Claus Brandborg, salgschef for Inelco Grinders fortæller:

- Inelco Grinders garanterer præcisionsslibning samt en automatiseret slibeproces. Det er især vigtigt ved automatiseret TIG-svejsning, at spidsen af wolframelektroden er centreret.

Med Inelco Grinders’ Ultima-TIG opnås en hurtig og ensartet slibning af wolframelektroderne. Ultima-TIG-Cut kan forberede elektroder af enhver ønsket længde, såfremt der er brug for kortere elektroder til den automatiserede svejsning.

Artiklen er en del af temaet Maskinfokus.

Se nøgletal og flere artikler om:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.156