23948sdkhjf

Gigantisk borerig til tjek i Grenaa

Hvis alt går efter planen, kommer boreriggen Maersk Invincible til Grenaa i slutningen af maj. Det skriver Randers Amtsavis.

Her skal boreriggen have periodisk vedligehold, og planen er, at den er i havn i cirka tre måneder.

- I vores branche er der altid en risiko for, at eksempelvis vejrforhold kan skubbe til planerne, men vi forventer, at Maersk Invincible kommer til Grenaa Havn fra oliefeltet i Norge i slutningen af maj. Et fem-års-tjek er en ganske stor omgang, og boreriggen skal også have nogle opgraderinger til sine kommende opgaver. Vi kommer til at trække specialister inden for offshore til Grenaa, men vi kommer også til at bruge lokale virksomheder, siger Henrik Hundebøl, head of stacking hos Maersk Drilling, til Randers Amtsavis.

Maersk Invincible blev færdigbygget i 2017 på Daewoo Shipbuilding and Marine Engineering-værftet i Sydkorea. Maersk Drilling investerede dengang i fire borerigge til en samlet pris på 2,6 milliarder dollars.

Maersk Invincible er udstyret med 206,8 meter lange ben, og kan operere på vanddybder op til 150 meter.

Originalartikel: https://amtsavisen.dk/artikel/verdens-st%C3%B8rste-borerig-skal-snart-til-fem-%C3%A5rs-tjek-i-havn-det-er-rigtig-godt-nyt-for-lokale-virksomheder

Se nøgletal og flere artikler om:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.095