23948sdkhjf

Mekoprint får ny topchef

Efter 40 år under Esben Kolds ledelse har Mekoprint nu fået ny administrerende direktør.
Den 44-årige Karsten Ries, som de seneste godt fire år har været divisionsdirektør for Mekoprints aktiviteter på fabrikkerne i Støvring, Tjekkiet og Asien, får nu det overordnede ansvar for at realisere selskabets ambitiøse vækstplaner.

Sammen med økonomidirektør Torben Jensen udgør Karsten Ries direktionen for Mekoprint A/S, der fortsat vil være organiseret i fire produktområder med ca. 300 medarbejdere og 40.000 kvadratmeter produktionsfaciliteter i Støvring og Aalborg Øst.

Står bag nye vækststrategi
Karsten Ries er civilingeniør og HD i finansiering og har de seneste år gennemført væsentlige organisatoriske forandringer og en succesfuld omlægning af produktionen på fabrikkerne i Støvring. Sideløbende har Karsten Ries været en af arkitekterne bag Mekoprints nye vækststrategi.

Mekoprint blev i 1954 grundlagt i Aalborg som grafisk virksomhed og metalskiltefabrik af Erland Kold. I 1973 overtog sønnen, kemiingeniør Esben Kold, ledelsen af firmaet. Nu udtræder han af firmaets operative ledelse, men fortsætter som direktør for Mekoprint Holding A/S og vil ad hoc være tilknyttet Mekoprint A/S i forbindelse med større kundeprojekter, forretningsudvikling og indførelse af nye produktionsteknologier.

Fakta
Mekoprints nettoomsætning var i det seneste regnskabsår 285 mio. kr. og resultatet 20 mio. kr. før skat. Helt aktuelt øger Mekoprint konkurrencedygtigheden med investeringer for 30 mio. kr. i automatisering og teknologisk opgradering af metaldivisionen på Fåborgvej i Aalborg Øst.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078