23948sdkhjf

En af Danmarks største underleverandører siger farvel til direktør

Den store sønderjyske-polske underleverandør BSB Group skifter nu ud på topposten. 

Den hidtidige direktør Teddy Norsgaard Jørgensen stopper, og som midlertidig ny direktør er indsat Per Lyngaa, som i forvejen sidder i bestyrelsen for BSB.

Teddy Norsgaard Jørgensen har været adm. direktør i BSB siden oktober 2015, er periode, hvor BSB er vokset kraftigt. Overskuddet er samtidig steget fra knap 15 mio. kr i 2015 til knap 49 mio. kr i 2020. Virksomheden har i dag knap 70 medarbejdere i Lunderskov og knap 200 medarbejdere i Ciechocin i Polen.

- Vi har været glade for Teddy Norsgaard Jørgensens arbejde som CEO. BSB har undergået en fantastisk udvikling. Virksomheden er en velkørende og solid forretning. Men vi har stadig et stort uudnyttet vækstpotentiale, som en ny CEO skal hjælpe med at forløse, siger Jesper Knudsen, som er bestyrelsesformand for BSB Group i en pressemeddelelse.

BSB Group fik i november to nye erhvervsfolk ind i bestyrelsen, nemlig Per Lyngaa og Carsten Raunsbæk. De kommer begge med erfaring i topledelse og forretningsudvikling.

Bjarne Elneff, som i 2000 stiftede virksomheden sammen med sin bror Benny Elneff, siger: - Vi har kigget på tingene i den ny bestyrelse, og set på, hvordan vi bedst kan udvikle virksomheden, og der er vi nødt til at have en ny profil på direktørposten, siger han.

Per Lyngaa trak sig for nyligt ud som medejer af Silkeborg Maskinfabrik, som han ejede sammen med broderen Paw Lyngaa.

BSB Group er gået i gang med at lede efter en permanent afløser for Teddy Norsgaard.

- Vi er i dialog med et rekrutteringsfirma, som vi skal have nogle møder med, siger Bjarne Elneff.

Vækst i Danmark og Polen

Det er fortsat BSB's mål at vokse både i Danmark og i Polen. Virksomheden har godt 70 medarbejdere i Lunderskov og knap 200 medarbejdere på sin fabrik i Polen.

- Vi har været på en vækstrejse gennem mange år. Den vil vi gerne udbygge. Vi vil gerne vokse i begge lande, men det bliver i Polen, at vi kommer til at vokse mest, siger Bjarne Elneff.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141