23948sdkhjf

Maskinspecialist henter velkendt navn som ny bestyrelsesformand

Lau Akstrup Jensen er tiltrådt som bestyrelsesformand hos Nordic A/S

Nordic A/S, der er specialiseret i service og reparation af CNC-maskiner, har fået ny bestyrelsesformand.

Lau Akstrup Jensen kommer senest fra en stilling som administrerende direktør hos Randers Gears – en stilling han forlod i december 2023. Før det har han haft en lang karriere i maskinbranchen hos DMG Mori og CNC.dk.

- Vi er glade for at af få Lau med i vores team, og for at han har takket ja til opgaven som bestyrelsesformand i Nordic A/S. Vi har efterhånden opbygget et stærkt brand og fået en lang række spændende leverandører tilknyttet, hvilket nu for alvor skal rulles ud salgsmæssigt. Laus store erfaring med netop salg i kombination med det indgående kendskab til branchen og maskinerne, er en kæmpe styrke til vores teknikerdrevne organisation, siger CEO og medejer af Nordic A/S, Freddie Ourø Gaardbye, i en pressemeddelse.

Velkendt formand

En stor del af virksomhedens 12 medarbejderne, samt alle ejerne af Nordic A/S, har en eller flere gange samarbejdet med Lau Akstrup Jensen gennem de seneste 15 år, så kendskabet til den nye formand er fra dag ét på plads.

- Jeg ser meget frem til at komme med i bestyrelsen hos Nordic A/S og glæder mig til at udvikle virksomheden yderligere de kommende år. Jeg kender jo en stor del af medarbejderne på forhånd og ved derfor hvilken kæmpe kompetence der er samlet i Nordic A/S – en kompetence jeg med stolthed vil stå 100 procent bagved som bestyrelsesformand, siger Lau Akstrup Jensen.

Nordic A/S blev stiftet I 2012 af den hidtidige formand Klaus Egekvist, der forbliver i bestyrelsen. Virksomheden er specialiseret i service og reparation af CNC-maskiner med Siemens- og Heidenhain- styringer og har i de senere år udvidet produktporteføljen med en række produkter fra leverandører som Fuchs, Bilz, Grundfos, 3nine og Rotoclear. Herudover leverer Nordic A/S en række produkter under eget brand, såsom LED-maskinlamper, tastestifter og filtre.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.218